Kamcio Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Witam Juz od jakichs 2 tygodni (kiedy kupilem sobie nowego procka) zastanawialem sie dlaczego na swojej plycie MSI KT3 Ultra2 mam granice vcore przy 1,700V. Jak gdzies kiedys czytalem to plyty te maja max 1,850v. Wiec tu moje pytanie: o co tutaj chodzi?? Dlaczego nie moge zwiekszyc vcore powyzej 1,700? Tylko nie mowcie ze trzeba jakies mody na plycie robic zeby zwiekszyc vcore, bo chyba jak plyta ma max 1,850 to ma 1,850 bez zadnych modow itp. bo juz sam nie rozumiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 A może jakaś zworka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 U mnie na starym Morganie normalnie vcore byl do 1,85V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 A może jakaś zworka ? YYYY aha, czyli cos na plycie musze przestawic? :oops: (ale walek jesli to to, to po co zablokowane) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Plyta ma mozliwosc regulacji vcore tylko o 0,1. Wiem bo mialem :) Twoj proc ma zapewne 1,6, wiec jedyne co mozesz to 1,7. Pozostaje Ci jakis modzik.. Cos gdzies kiedys blo o tym na forum takze poszukaj. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Pech No trudno, moze pobawie sie w modowanie albo zostawie tak jak jest i moze na swieta jakiegos abita znajde pod choinka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 podlacz go pod 220V, powinno mu styknac, a tak pozatym to kumpel mial taka sama plyte i dalo sie napiecie zwieszyc jedynie o 0,1V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rymek Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 mozesz nastawic drut-modem na 1,75v i wtedy bedziesz mogl w biosie o 0,1 podniesc do 1,85. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...