memorando Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Mój staruszek ma msi płytę pod socket 370 z celkiem 1200. Teraz problem wygląda dziwnie ponieważ jak da do usb skaner to się wyłącza mysz w jednym porcie po przelożeniu do drugie dziala, a skaner z kolei w jakie usb na mobo niebyłby podpięty to szaleje....nieskanuje charczy i po prostu przy podpięciu do tej mobo wygląda że jest walnięty....Co dziwne podpiąlem go do msi k7n2 delta ilsr i....działa normalnie ten skaner:) moje zapytanie brzmi czy może się sypać usb port na mobo msi mojego starszego? kiedyś działało dobrze na takim samym konfigu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Zobacz czy nie ma konfliktów przerwań pomiędzy portem myszy a USB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Jeśli skaner nie posiada swojego zewnętrznego zasilania to mogą być takie jajca. Pobiera zasilanie prze USB i kontroler na mobo szaleje. Miałem własnie taki przypadek i zastosowałem zewnętrzny rozdzielacz USB ze swoim zasilaniem i problem z głowy. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...