Skocz do zawartości
metyl

Nowy LCD 17

Rekomendowane odpowiedzi

A wiec od jakies czasu jestem zdecydowany na zakup monitor LCD 17 cali.

Po poszukiwaniach zdecydowałem sie na:

NEC 1760NX wersja Black jednak od 3-4 tygodni od kiedy chce go kupic niestety jest niedostępny i co raz sprzedawcy przekładaja date pojawienia sie monitorów w koncu miał byc dzis i nadal nie ma, wiec zirytowany sytuacja daje im jeszcze jeden dzien i jak jutro nie bedzie to zdecyduje sie na cos innego.

To cos innego to własnie znowu jest problem bo nie wiem co wybrac:

ViewSonic VP171B

Acer AL1731

Samsung 172T albo 173T

LG 1710B - tu jest jeszcze jeden problem jaki on ma czas reakcji raz pisza 16ms raz 30ms

ew. choc to juz troche droższe:

iiyama AS4332UTD

Elizo L557

Jesli ktos z obecnych na forum posiada którys z monitorków to prosiłbym o obiektywna opinie. Jak kat, kolory, ostrosc i smurzenie np. w Unreal 2003 oraz jak z filmami.

Z góry dzieki za odpowiedzi i pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przczytałem wszystkie watki o LCD(ten takze!) na tym forum jednak wiekszosc urywa sie pytajacy nie pisze na co sie w koncu zdecydował a ja bardzo bym prosił wlascicieli któregokolwiek z paneli o obiektywna opinie:)

ps. wiecie co sie mówi o forum tweak zapytaj o cokolwiek a napewno pierwsza odpowiedz bedzie "było" , "szukaj" itp itd i cos w tym jest:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przczytałem wszystkie watki o LCD(ten takze!) na tym forum jednak wiekszosc urywa sie pytajacy nie pisze na co sie w koncu zdecydował a ja bardzo bym prosił wlascicieli któregokolwiek z paneli o obiektywna opinie:)

ps. wiecie co sie mówi o forum tweak zapytaj o cokolwiek a napewno pierwsza odpowiedz bedzie "było" , "szukaj" itp itd i cos w tym jest:)

Pokaz mi, w ktorym miejscu napisalem "bylo" albo "szukaj". Stwierdzilem

tylko, iz "za rogiem" jest temat poruszajacy podobny (praktycznie identyczny)

problem - w takim razie po co tworzyc nowy temat skoro mozna bylo zadac

to pytanie w topic'u, do ktorego podalem link'a? Osoby z w/w tematu napewno

udzielilyby Tobie rzeczowej odpowiedzi. Chcialem tylko pomoc ...

BTW Tweak jest jaki jest, ma swoje wady jak i zalety (mentalnosci ludzkiej

nie zmienisz - to nie wina Tweak'a).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...