metyl Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 A wiec od jakies czasu jestem zdecydowany na zakup monitor LCD 17 cali. Po poszukiwaniach zdecydowałem sie na: NEC 1760NX wersja Black jednak od 3-4 tygodni od kiedy chce go kupic niestety jest niedostępny i co raz sprzedawcy przekładaja date pojawienia sie monitorów w koncu miał byc dzis i nadal nie ma, wiec zirytowany sytuacja daje im jeszcze jeden dzien i jak jutro nie bedzie to zdecyduje sie na cos innego. To cos innego to własnie znowu jest problem bo nie wiem co wybrac: ViewSonic VP171B Acer AL1731 Samsung 172T albo 173T LG 1710B - tu jest jeszcze jeden problem jaki on ma czas reakcji raz pisza 16ms raz 30ms ew. choc to juz troche droższe: iiyama AS4332UTD Elizo L557 Jesli ktos z obecnych na forum posiada którys z monitorków to prosiłbym o obiektywna opinie. Jak kat, kolory, ostrosc i smurzenie np. w Unreal 2003 oraz jak z filmami. Z góry dzieki za odpowiedzi i pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Czasami wstarczy przejsc strone dalej aby znalesc podobny badz taki sam temat, zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metyl Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 przczytałem wszystkie watki o LCD(ten takze!) na tym forum jednak wiekszosc urywa sie pytajacy nie pisze na co sie w koncu zdecydował a ja bardzo bym prosił wlascicieli któregokolwiek z paneli o obiektywna opinie:) ps. wiecie co sie mówi o forum tweak zapytaj o cokolwiek a napewno pierwsza odpowiedz bedzie "było" , "szukaj" itp itd i cos w tym jest:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Ja mam i polecam EIZO L557 Black, monitor super, ani jednego martwego pixela. Trzy letnia gwarandja door-to-door. Super kolory i ostrość. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 przczytałem wszystkie watki o LCD(ten takze!) na tym forum jednak wiekszosc urywa sie pytajacy nie pisze na co sie w koncu zdecydował a ja bardzo bym prosił wlascicieli któregokolwiek z paneli o obiektywna opinie:) ps. wiecie co sie mówi o forum tweak zapytaj o cokolwiek a napewno pierwsza odpowiedz bedzie "było" , "szukaj" itp itd i cos w tym jest:) Pokaz mi, w ktorym miejscu napisalem "bylo" albo "szukaj". Stwierdzilem tylko, iz "za rogiem" jest temat poruszajacy podobny (praktycznie identyczny) problem - w takim razie po co tworzyc nowy temat skoro mozna bylo zadac to pytanie w topic'u, do ktorego podalem link'a? Osoby z w/w tematu napewno udzielilyby Tobie rzeczowej odpowiedzi. Chcialem tylko pomoc ... BTW Tweak jest jaki jest, ma swoje wady jak i zalety (mentalnosci ludzkiej nie zmienisz - to nie wina Tweak'a). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...