cannabis Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 okna przy przeciaganiu przesowaja sie z opuznieniem - tak jak by sie za wolno odswiezalo lub program myslal. tak jak kursor myszki gdy ma pokaz ślady na ON. tak jak by to byl monitor sprzed 8 lat w notebookach. co sie dzieje? helP :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Mam LCD ale takiego problemu nie mam. Wydaje mi sie ze problem lezy po stronie sterow. Sproboj w Catalystach badz Omegach (zalezy czego uzywasz) wylaczyc alternatywny tryb pracy DVI a jak to nie pomoze to daj mu odswiezanie 70Hz. Jezeli to nie pomoze to sproboj jeszcze w zakladce "Rozwiazywanie problemow" dac przyspieszanie sprzetowe o jeden stopien w lewo. Ewentualnie jak powyzsze sposoby zawioda to sprawdz czy zainstalowales stery do monitora bo czasami pomagaja :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Są dwie możliwości że tak się dzieje 1) tak jak przedmówca-złe stery-ja tak miałem przed instalacją jakichkolwiek na 9500 2) może chodzi Ci o smużenie - to wtedy nic nie zrobisz ( chyba ze kupiz nowego monita ale jak masz <30ms to nie powinno tak być) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannabis Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 stery wystarczyly w zupelnosci. dzieki panowie. a moze powiecie jak mam reagowac na info od windy xp ze sterowniki nie maja znaku zgodnosci z tym systemem. czy olac? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 zawsze sie daje akceptuj, kto by sluchal Billa :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Olej to :) - bardzo często tak się dzieje i się nie przejmuj zawsze sie daje akceptuj, kto by sluchal Billa :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Olej to :) - bardzo często tak się dzieje i się nie przejmuj zawsze sie daje akceptuj, kto by sluchal Billa 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...