Skocz do zawartości
turzol

Platnosci allegro - pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

Mam w stosunku do allegro nieuregulowane platnosci za bodajze 3 miesiace. Chcialbym zaplacic przelewem online (mam konto online w ING). Czy na podstawie danych z przelewu allegro uzna ta oplate? Przeciez oni tam nie maja mojego nr konta (przynajmniej ja nic nie wypelnialem). Chyba ze gdzies sie to ustawia...(szukalem, ale bez skutku).

Slyszalem ze w tytule przelewu trzeba napisac jakis nr...

Poradzcie co i jak :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

robisz to tak zajrzalem na allegro i krok po kroku :

moje allegro >> login i haslo >> rachunki >> odczytujesz saldo (tyle masz do zaplaty) >> wpłać >> pokazuje ci sie Numer Twojego subkonta dla wpłat, bank i dane teleadresowe to wszytko musisz wpisac w przelewie w banku w tym netowym tez no i Pamiętaj, by podać swoją nazwę użytkownika w polu tytułu wpłaty. i WSIO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LPC - a jest jakis dzial zajmujacy sie oplatami? Jak sie z nimi skontaktowac :?:  

DJ Gargamel - dzieki za info

wejdz sobie (nastepnym razem) na cafe i pozadawaj tam pytania ewentualnie wyslij maile do kolesi z obsługi allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba juz za pozno Reed

ale na stronie u nich tego nie ma ze ma pisac Przedplata zreszta ja wysylalem bez i jakos dochodzilo wiec badzmy dobrej mysli

Racja, od jakiegos czasu troszke ulatwili platnosci, kiedys trzeba bylo to wpisywac.

Teraz pisza:

Pamiętaj, by podać swoją nazwę użytkownika w polu tytułu wpłaty.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi