Nessay Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 A więc. Jak przełączyć tą karte w tryb ENHANCED ?? Wkładam płytke i mam kilka opcji tryb Safe Mode i ENHANCED ale ten tryb jest tak jakby nie dostępny tz nie mozna go zaznaczyc. Ktoś wie co zrobić? z Góry dzięki za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 olej expert toola, ja w ogole go nie uzywam, krecisz detkami albo nakladka np. gtu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 podkręciłem na ti 4400 ale na 4600 już nie chciał :P myśle ze podkręce więcej niż 4400. Ale chcę włączyć tą opcje Enhanced, tylko nie wiem jak :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 po prostu wywalasz expert tool a autostartu i juz nie ma enhanced, to jest tylko softowy tryb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 zaraz zaraz. Wiem ,że to tryb sotowy. A Expert Tool uruchamia się razem z windowsem. Tylko powinna być op[cja przłączania z trybu normalnego na Enhanced. A nie ma Enhanced, tylko jest normalny tryb. to jak uruchomic ten tryb enhanced? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 a czy masz wersje Golden Sample czy jakoś tak? słyszałem że tylko te mają enchanced Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 a moze poczytaj jakies readme albo faq do expert toola co, ja jakos nie mialem z tym zadnych problemow, a w ogole po co ci ten enhanced jak detki i jakis tweaker lepiej ci zmienia parametry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Czytałem instrukcje. Tam nic nie pisze. A co do Golden Sample to nie brałem tej karty bo ponoć różni się tylko wyjściami które mi są zbędne. Najwyzej napisze jeszcze do jakiegos dystrybutora Gainwardów w Polsce. A co do podkręcania to jak swojego G4 4200 z Core Clock 250 i Memory Clock 513 podkręce na 4400 czyli na 275/550 to bedzie chodziło ok? tz ja juz podkręcałem i zapuściłem Artifact tester i 3dmark i wszystko ok. 0 artefaktów. Ale czy karta wytrzyma takie przetaktowanie non-stop? i czy nie padnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 moja ti 4400 chodzi na mhz ti 4600 i jest git, jak cos to zawsze masz 3 letnia gwarancje nie? :), ja ci nie zagwarantuje ze nie padnie, zawsze moze pasc ale powinna chodzic bezproblemowo na mhz ti4400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...