CHECK-IT Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 To co lepiuej brac na Mediona 9600 TX(9500pro) Zalman ZM80C-HP+ Zalman ZM-OP1 czy tego silencera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elviss Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Mam małe pytanko montował ktoś ten cooler na Herculesie 9500 Pro. Bo coś mi się tak wydaje że tego niezamontuje na swojej karcie . wejdzie bez problemu . na miom FIC'u lezy jak znalazl . nie mam aparatu wiec fotek nie pokarze. dzisiaj wlasnie zamowilem radiatorki miedziane OCZ w siriusie na pamiatki ,tez wejda bez problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 ja tez sie dorzuce do tematu... Uwazam ze jesli chodzi o pamieci na kartach to bezkonkurencyjne sa OCZ miedziane: http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=504 Niedrogie i bardzo dobrze sie sprawuja... Juz takie zamowilem. Jesli chodzi o CLA karte to na pewno ZM80A-HP [jesli gdzies qpisz jeszcze] a jak nie to ZM80C-HP, wiatraka mozesz nie zakladac jak chcesz miec cicho :) Jednak do normalnego OC wystarcza IMO te OCZ' ty. Wybor jest twoj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...