Skocz do zawartości
Adamcio

WinFast A310-TD256 GF FX 5600 256MB DDR (4ns) TV&DVI VIV

Rekomendowane odpowiedzi

no moze masz 4ti w podobnej cenie to bym sie zastanowił bo zobacz

Dołączona grafika

jak dla mnie t odoskonale widać wyższosć 4ti, wiem ze znajdą sie też testy gdzie fx byłby szybszy ale najcześciej kozysta sie z dx 7,8 a jak wejdzie 9 to karta bedzie prezentowała to poziom tragiczny chyba ze ktoś bedzie grał w 800x600 to ise coś moze da zobaczyć oprucz 2 obrazów na sek a fsaa i aa nie wiem czy dla tego warto brać fxa, na tej karcie to chyba i tak zabujstrowo odpalać fsaa

Nie mniej karte bym wzioł chociażby dla tego aby ją sprzedać i kupić 4ti i zarobic na niej

no właśnie choć by dla tego za tyle bym go kupywał zeby se zarobić

to moze jeszcze 1 porównanie na korzyść fxa tym razem

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no moze masz 4ti w podobnej cenie to bym sie zastanowił bo zobacz  

Dołączona grafika  

jak dla mnie t odoskonale widać wyższosć 4ti, wiem ze znajdą sie też testy gdzie fx byłby szybszy ale najcześciej kozysta sie z dx 7,8 a jak wejdzie 9 to karta bedzie prezentowała to poziom tragiczny chyba ze ktoś bedzie grał w 800x600 to ise coś moze da zobaczyć oprucz 2 obrazów na sek a fsaa i aa nie wiem czy dla tego warto brać fxa, na tej karcie to chyba i tak zabujstrowo odpalać fsaa

Nie mniej karte bym wzioł chociażby dla tego aby ją sprzedać i kupić 4ti i zarobic na niej

no i tak jezeli gf4ti4200 jest szybszy to tego fx-a sprzeda conajmniej 200zl drozej.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...