Adamcio Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 WinFast A310-TD256 GF FX 5600 256MB DDR (4ns) TV&DVI VIVO Taka Karte moge kupic za cene 430 zloty chcialem sie zapytac z jaka karta mozna ja porownac i czy ten zakup jest oplacalny jezeli mozecie doradzcie mi THX za Pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 http://sirius.pl/product.php?action=info&id=6787&sid=1 jezeli to jest ta karta to nie zastanawiaj sie tylko BIERZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 no moze masz 4ti w podobnej cenie to bym sie zastanowił bo zobacz jak dla mnie t odoskonale widać wyższosć 4ti, wiem ze znajdą sie też testy gdzie fx byłby szybszy ale najcześciej kozysta sie z dx 7,8 a jak wejdzie 9 to karta bedzie prezentowała to poziom tragiczny chyba ze ktoś bedzie grał w 800x600 to ise coś moze da zobaczyć oprucz 2 obrazów na sek a fsaa i aa nie wiem czy dla tego warto brać fxa, na tej karcie to chyba i tak zabujstrowo odpalać fsaa Nie mniej karte bym wzioł chociażby dla tego aby ją sprzedać i kupić 4ti i zarobic na niej no właśnie choć by dla tego za tyle bym go kupywał zeby se zarobić to moze jeszcze 1 porównanie na korzyść fxa tym razem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 no moze masz 4ti w podobnej cenie to bym sie zastanowił bo zobacz jak dla mnie t odoskonale widać wyższosć 4ti, wiem ze znajdą sie też testy gdzie fx byłby szybszy ale najcześciej kozysta sie z dx 7,8 a jak wejdzie 9 to karta bedzie prezentowała to poziom tragiczny chyba ze ktoś bedzie grał w 800x600 to ise coś moze da zobaczyć oprucz 2 obrazów na sek a fsaa i aa nie wiem czy dla tego warto brać fxa, na tej karcie to chyba i tak zabujstrowo odpalać fsaa Nie mniej karte bym wzioł chociażby dla tego aby ją sprzedać i kupić 4ti i zarobic na niej no i tak jezeli gf4ti4200 jest szybszy to tego fx-a sprzeda conajmniej 200zl drozej..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...