Gość robot Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 hmm mam sandre ale przy fsb 133 na plycie abita bh6 nie pokazuje mi wartosci , i nie wiem czy jest dzielnik 1/3 czy 1/4 bo nawet producent pisze ze moze byc 1/4 nawet jesli pkazuje 1/3 . Wiec jakim odbrym programem mozna to spradzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 aida32 a na pszyszłość skozystaj z opcji SZUKAJ ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 LPC napewno?... u mnie ani aida ani sandra nie pokazuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 no wlasnie u mnie tez , a w szukaj nic nie ma :( jest topic i tylko sandre wymieniaja , jesli znasz daj wiecej programow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 nigdzie nie pisze jaki jest dzielnik clk/pci czy 1/3 czy 1/4 a moze slepy jestem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Nie ma programu, na którym można by polegać. Być może pomocne okażą się informacje z tego topika: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=27085, prawdopodobnie jednak musiałbyś do tego (sprawdzanie wyników 3DMarka) zdobyć kartę graficzną PCI, bo wyniki uzyskane przy przetaktowanym AGP na wiele by się nie zdały. Jak nie to, to pozostaje już tylko oscyloskop. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 skoro to plyta na BX to mozna jeszcze sprobowac starych (i jarych) programow do software'owego zmieniania FSB spod windy - np SoftFSB ten programik wyswietlal taktowanie magistrali (a w nawiasie taktowania PCI) odczytywal te wartosci z danego ukladu PLL i raczej sie nie mylil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...