Skocz do zawartości
Slayer

Kyro2 i P4 2,53 Ghz/ XP 2100??!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Co wy na taką konfigurację? Wiecie, sprzęcik pełen wypas i taka ot...biedna :wink: karta grafiki. Sugerując się WYŁĄCZNIE 3D-Mark 2001 SE build 330 ile punktów na Defoult?

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co

Kyro 2 jak mi wiadomo troche nieżle się skaluje

mam qmpla na uczalni któy ma na Durak 1000 i chodzi mu całkiem

ale dla mnie to 3D Marku 2000 nie więcej ni 7500

a w 3D Marku 2001 SE nie więcej niż 3700

Powodzenia.

Do takiego zestawu lepiej kupić chyba

jakieś ATI lub komercyjną N-Vidie. Choć kyro mało się grzeje

Kyro będzie i tu cytuje

"wąskim gardłem"

powodzenia i wyślij mi swój wynik jak skończysz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www17.tomshardware.com/graphic/02q2...0418/index.html

Proszę, sam zobacz jak sprawuje sie Kyro.

2800 w 3DMarku 2001, to trochy mało. Kupujesz nowego czy używanego? Za ile? Jeżeli to powyzej 200 zł to kup sobie GeForca 256 DDR, znacznie wydajniejszy i bardziej kompatybilny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W 3dmarku to GF256 DDR ma 3500, Kyro 2800. W Aquanoxie (czyli dosyc nowej gierce) Kyro ledwo osiąga 16 FPS, a GF wyprzedza wymagane minimum i ma 26 FPS. W Jedi knight GF ma 46 FPS, a Kyro 9. Dla mnie wyniki mówią same za siebie, jeżeli którakolwiek z nich ma być użyteczna jeszcze przez jakiś czas to na pewno nie będzie nią Kyro... lubie niebieski kolor, ale to za mało, żeby mnie przekonać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W 3dmarku to GF256 DDR ma 3500, Kyro 2800. W Aquanoxie (czyli dosyc nowej gierce) Kyro ledwo osiąga 16 FPS, a GF wyprzedza wymagane minimum i ma 26 FPS. W Jedi knight GF ma 46 FPS, a Kyro 9. Dla mnie wyniki mówią same za siebie, jeżeli którakolwiek z nich ma być użyteczna jeszcze przez jakiś czas to na pewno nie będzie nią Kyro... lubie niebieski kolor, ale to za mało, żeby mnie przekonać...

na tym konfigu co w podpisie miałem na początku Kyro2 i JK2 chodziło super, tak na oko minimum 40-45 fps nie wiem skąd wziąłeś te 9 fps, na kilkadziesiąt gier jakie sprawdzałem tylko 4x4Evolution2 i Insane sprawiły karcie problemy. Wszystkie fpp chodziły super. Miałbym tą kartę do dzisiaj ale okazyjnie trafił mi się Radek 8500 o którym od dawna marzyłem :oops: . W 3DMarku miałem 3600 ale wiadomo że 3DMark nie jest żadnym testem wydajności dla Kyro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do takiego procesora Kyro2 to zbrodnia. Chyba, że jesteś jakimś wielkim fanem tego rozwiązania, ale IMHO nie jest dobry pomysł, Karta jest wolna i przestarzała, to samo odnosi się do nowego Kyro 2 SE. Miałbyć hit, a wyszedł klops i do tego drogi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...