paprotek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 jestem szczesliwym posiadaczem budy z podpisu i szczerze polecam :)mozesz dac jakies zdjecia mi na maila tej budy, interesuje mnie dokladnie jak wyglada wnetrze, tylko nie te z chieftec.pl tylko te ktore ty zrobisz. jak nie masz mozliwosci to trudno. thx z gory aha moj mail to paprotek_oka@o2.pl :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinucha1 Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 jestem szczesliwym posiadaczem budy z podpisu i szczerze polecam :)mozesz dac jakies zdjecia mi na maila tej budy, interesuje mnie dokladnie jak wyglada wnetrze, tylko nie te z chieftec.pl tylko te ktore ty zrobisz. jak nie masz mozliwosci to trudno. thx z gory aha moj mail to paprotek_oka@o2.pl :) pozdro niestety nie mam cyfraka i nie znam nikogo w poblizu kto ma wiec z fotek raczej nici... jesli interesuja Cie jakies konkretne wymiary to moge dokladnie pomierzyc :wink:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Ja mam w domu dwa Chiefteci DX-01-BD-U i polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Ja mam w domu dwa Chiefteci DX-01-BD-U i polecam.nastepny... widzicie :) one sie jednak do czegos nadaja skoro tyle ludzi je poleca :) dajcie jakies foty z wnetrza tej budy na maila... albo strone jak jakas widzieliscie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Ja mam w domu dwa Chiefteci DX-01-BD-U i polecam.nastepny... widzicie :) one sie jednak do czegos nadaja skoro tyle ludzi je poleca :) dajcie jakies foty z wnetrza tej budy na maila... albo strone jak jakas widzieliscie :) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=586...ghlight=#586317 tu dawalem duzo odnosnikow - to jest taka jak Chieftec Midi z M-K.net ale ma juz ta "klapke" (2xUSB + FireWire) jak w Antecu no i zasilacz 360W (Sirtec HPC-360-202) chyba styka tyle recek (z fotkami wnetrz) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomadus Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 No widze, ze Chieftec jest tu polecany... Super fajna obudowa sadzac z opisow, podoba mi sie ten troche minimalistyczny wyglad, ale ma jedan wada - klapka. Co prawda, jak napisali w recenzji na TPC ta klapke mozna bez problemu zdjac, ale wowczas to juz tak fajnie nie wyglada. Poniewaz raczej nie grozi mi wroga ingerencja, to takie zamykane klapki nie sa mi niezbedne, wiec moze ktos moglby mi polecic obudowe podobno jakosciowo (czyli rzeczy typu miejsce na wentylatorki, itp) i cenowo, tylko bez tych dzwiczek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 ..., ale ma jedan wada - klapka. Co prawda, jak napisali w recenzji na TPC ta klapke mozna bez problemu zdjac, ale wowczas to juz tak fajnie nie wyglada... wiec moze ktos moglby mi polecic obudowe podobno jakosciowo (czyli rzeczy typu miejsce na wentylatorki, itp) i cenowo, tylko bez tych dzwiczek? a np MiddleTower - Chieftec DX-01W lub MX-01W lub TX-10W (brak klapki ale tylko biale i tylko 3 miejsca 5.25 i w srodku tylko 1 koszyczek 3.5) - ANTEC Performance II model SX835II (j.w.) BigTower - Chieftec DA-01W lub MA-01W lub TA-10W cos bardziej futurystycznego - Chenbro GamingBomb Silver (tez dostepna w Polsce ale troche ciasniejsza niz w.w. obudowy MiddleTower) - caly aluminowy Tracer IGLOO1 (tez ciasniejszy od Chiefteca/Anteca ale wygodny bo ma wysuwana cala tacke na plyte glowna w taki sposob ze nie trzeba wyciagac kart rozszerzen) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Ja mam w domu dwa Chiefteci DX-01-BD-U i polecam.nastepny... widzicie :) one sie jednak do czegos nadaja skoro tyle ludzi je poleca :) dajcie jakies foty z wnetrza tej budy na maila... albo strone jak jakas widzieliscie :) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=586...ghlight=#586317 tu dawalem duzo odnosnikow - to jest taka jak Chieftec Midi z M-K.net ale ma juz ta "klapke" (2xUSB + FireWire) jak w Antecu no i zasilacz 360W (Sirtec HPC-360-202) chyba styka tyle recek (z fotkami wnetrz) :?: thx :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...