ATLON Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 co to jest Wirtualny serwer FTP ? i jka to dzial pisalem do naszego admina ale jak na razie nikt mi nie opisuje a ciekawosc nie daje mi spac.. tu jest link do naszej sieci : http://www.ssm.bluu.net/cennik2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 jesli wiesz co to FTP, to jest to samo dla Ciebie czyli bedziesz mógł tam wrzócać jakies pliki i następnie udostępniać je Internecie poza siec lokalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 wiem co to ftp ale sie zastanawiam czy te pliki beda na ich serwerze czy tez jakos inaczej bo gdyby mialy byc na ich to by przeciaz napisali ile jest mb a nic takiego nie pisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...