Skocz do zawartości
xslimakx

nokia 7650...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jako ze zachorowalem juz dawno na 7650 a dopiero teraz jest ona w jako takiej cenie na rynku wtorynym mam pytanie chcialbym takowa kupic widzialem juz kilka egzemplarzy ale byly one troche juz porysowane... powiedzmy ze kupilbym do tego obudowe z allegro sa tam jakies po 90zl teraz jest pytanie czy dam rade ja sam zmienic czy sa do tego potrzebne jakies specjalne narzedzia :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak napisał sajmon, albo urządzonko , koszt około 90 złoty, i żeby zmienić przedni panel trzeba rozbebeszyć calutki telefon no i oczywiście do kupy złożyć tak zeby działał dalej, a rozbieranie bez tego urządzenia bardzą często kończy się zerwaniem taśmy łączącej ekran z klawiatura i pa pa telefoniku :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xslimakx no dobry pomysl masz :) JA Ci powiem ze tez zachorowalem na ten tel a cena spadla bardzo a taki porysowany to cos kolo 700-800 mozna dostac, nie? ale mysle ze warto dolozyc do 3650 i miec karty pamieci :P bo w 7650 tego cholernie brakuje :P

narkus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kobus dokladnie hehe taka porysowana 7650 a w 100% sprawna moznaby wyrwac nawet za 650zl tylko teraz jest pytanie wlasnie ile by kosztowalo doprowadzenie jej do porzadku bo tak na allegro widzialem obudowy orginal mi nie potrzebny wiec wzialbym jakies badziewie wiec ceny ksztaltuja sie od 50zl do ok 100zl + do tego napewno jakis srubokrecik to by sie oplacalo... ale wlasnie pierwsze slysze o jakim urzadzonku do otwierania... wierzyc mi sie w to nie chce.

Co do P800 to on jest super bawilem sie nim ... eh marzenie ale jakbys nie patrzyl 1600zl to nie to samo co 700zl :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten telefonik, ale dopiero ok. miesiaca. Moj znajomy go ma już prawie rok i trochę się boje o mój jak stuknie mu roczek. W jego "pękła guma" na dżojstiku, a jak się go naciska w dół to telefon się składa, bo jest już nieźle wyrobiony. Padł już 2x (ostatnio wyjął z kieszeni i na ekranie zobaczył pionowe i poziome linie)... Ale jak do tej pory osobiscie nie mam sie do czego przyczepic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam www.komforum.net

trafilem tam ostatnio z kanalu #nokiagamepl juz po zakonczeniu finalu calej NokiaGame i jest tam naprawde pelno informacji o tym telefonie, jak rowniez innych :> czytam czasami i chyba widzialem instrukcje rozbierania 7650. Ale wybacz. Nie chce mi sie szukac :> Gdzies byla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten telefonik, ale dopiero ok. miesiaca. Moj znajomy go ma już prawie rok i trochę się boje o mój jak stuknie mu roczek. W jego "pękła guma" na dżojstiku, a jak się go naciska w dół to telefon się składa, bo jest już nieźle wyrobiony. Padł już 2x (ostatnio wyjął z kieszeni i na ekranie zobaczył pionowe i poziome linie)... Ale jak do tej pory osobiscie nie mam sie do czego przyczepic :)

Powiem tak mam ten telefon tezż około roku i wygląda jak nowy i tak też się zachowuje , tyle że nosze go w futerale, z doświadczenia wiem ze robią je nie poto żeby doić kase ale żeby chronić telefon :D A co do braku kart pamieci w tym modelu to uwierz mi xslimakx że 4 mb to aż nadto akurat dla tego telefonu, filmów i tak oglądał nie będziesz bo jest to poprostu bzdura, gry też się znudzą a zresztą nie ma chyba potrzeby posiadania na telefonie 20 gier :P, jedyne czego brakuje to mp3 i w tym wypadku tej pamięci mogło by być więcej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi