Skocz do zawartości
michael_21

Pro Evolution Soccer 3 / WE7 - patche i dodatki

Rekomendowane odpowiedzi

:? Tego ostatniego linka to nie pamiętam. Ale jeśli zainstalowałeś wolfa to nie bedzie ci potrzebny. Jeśli nie to poczytaj w readme, powinno pisać co i jak. Jeśli nic nie pisze o AFS Exp to pewnie trzeba zgrać do folderu z grą i rozpakować - tak jak z Kitserver.

EDIT:

- Open the data_x.afs with AFS Explorer, then import the .bin files into the    directory 150pl.afs/150pl_auto.afs/150pl_auto_uni.afs
--> wszystko pisze w readme

Ale i tak polecam Wolfa. Bo w tym packu jakoś mało tych strojów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopuje temat.

wiem ze jest ISS4 i juz prawie 5 ale ja odkrywam dopiero 3.I tu moje pytanie. W jaki patch powiniennem sie zaopatrzyc, w miare aktualne stroje,flagi,sklady i inne uaktualnienia rowniez jezeli chodzi o zespoly narodowe-nie chce grac Zajacem i kuzba.

Sorry za lamerstwo ale do tej pory krolowala u mnie fifa.teraz to inna bajka:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopuje temat.

wiem ze jest ISS4 i juz prawie 5 ale ja odkrywam dopiero 3.I tu moje pytanie. W jaki patch powiniennem sie zaopatrzyc, w miare aktualne stroje,flagi,sklady i inne uaktualnienia rowniez jezeli chodzi o zespoly narodowe-nie chce grac Zajacem i kuzba.

1622122[/snapback]

przyłanczam się do pytania bo też lubie grac pes3 :P a można by coś nowego wstawic do gry :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej będzie jak zainstalujesz patch wolfa, który jest na filefront:

1179130[/snapback]

Odkopuje temat.

1622122[/snapback]

przyłanczam się do pytania bo też lubie grac pes3 :P a można by coś nowego wstawic do gry :D

1622145[/snapback]

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i kapa.

sciagnalem wszystkie[7] pliki z filefront i co dalej??? probuje je rozpakowac ale 5 z nich sa takie same i chca sie podmieniac.nie ma zadnego pliku read. ktory by poprowadzil przez rozpakowanie,instalacje czy cos innego

pierwsze 5 plików sciagnietych zawiera

-pes3.exe Files(w srodku jeszcze trzy)

-konami win32pes....

-data_e.afs

-Pes 3 no collar fix

6plik:

- pes3.exe Files

7plik option file:

-konami win32pes

Co z tym zrobic??Help...!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ze sie lacza bo po rozpakowaniu zajmuje to jakies 560 MB.A pliki jakie sa to napisalem:

-pes3.exe Files(w srodku jeszcze trzy)

-konami win32pes....

-data_e.afs

-Pes 3 no collar fix

Takie pliki sa po rozpakowaniu.Najwiekszy data_e podmienilem z tym z folderu fdzie gra jest zainstalowana,zamienilem tez konami win32pes.Ale dalej cos jest nie tak bo gram ciagle jednym skladem chocbym nie wiem jaka druzyne wybral juve,barca,MU,liverpool itd.w przypadku druzyn narodowych jest dobrze ale tam ten patch chyba niewiele zmienia.

Edytowane przez Yearman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiany, ktore wprowadzilem i wczesniej opisalem daly mi flagi, koszulki, muzyczka z ligi mistrzow,U2 ale podstawowy problem to o czym wczesniej pisalem czyli to ze w trybie Ligi w kazdym zespole gra ten sam skład z Igarov-em na czele.nie wiem co jest grane.W przypadku druzyn narodowych jest o.k chyba ;) i tak gram.Jezeli ma ktos jakis pomysl to czekam.Dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiany, ktore wprowadzilem i wczesniej opisalem daly mi flagi, koszulki, muzyczka z ligi mistrzow,U2 ale podstawowy problem to o czym wczesniej pisalem czyli to ze w trybie Ligi w kazdym zespole gra ten sam skład z Igarov-em na czele.nie wiem co jest grane.W przypadku druzyn narodowych jest o.k chyba ;) i tak gram.Jezeli ma ktos jakis pomysl to czekam.Dzieki.

1628232[/snapback]

według mnie masz zmodyfikowany optionfile :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi