pierce34 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 cześć mam pytanie jakiego patcha do PES3 mam sciągnąć jeśli po włączeniu gry nie mam kursora( niby gdzies jest ale go nie widze) a jak nacisne strzałką w dół to mi leeeci i leeeci zrobi ze 3 rundki naokoło wszystkich menu i zatrzyma sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 U mnie wystarczyło uruchomic PES3.exe w trybie zgodnośći z Win 98 bodajże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łunio Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Skąd można ściągnąć orginalne bluzki bo te linki na początku nie wchodzą???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Najlepiej będzie jak zainstalujesz patch wolfa, który jest na filefront: http://files.filefront.com/The_Wolf_Final_...;/fileinfo.html http://files.filefront.com/The_Wolf_Final_...;/fileinfo.html http://files.filefront.com/The_Wolf_Final_...;/fileinfo.html http://files.filefront.com/The_Wolf_Final_...;/fileinfo.html http://files.filefront.com/The_Wolf_Final_...;/fileinfo.html http://files.filefront.com/The_Wolf_Final_...;/fileinfo.html http://files.filefront.com/The_Wolf_Final_...;/fileinfo.html albo: http://files.filefront.com/PES3_WE7i_Spark...;/fileinfo.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łunio Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Co z tym zrobić(jak to wczytać w AFS Explorer)?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 A co konkretnie chcesz zmienic?? co wgrać?? Powinieneś mieć plik readme albo coś w tym rodzaju - poczytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łunio Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Ten plik z ostatniego linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 :? Tego ostatniego linka to nie pamiętam. Ale jeśli zainstalowałeś wolfa to nie bedzie ci potrzebny. Jeśli nie to poczytaj w readme, powinno pisać co i jak. Jeśli nic nie pisze o AFS Exp to pewnie trzeba zgrać do folderu z grą i rozpakować - tak jak z Kitserver. EDIT: - Open the data_x.afs with AFS Explorer, then import the .bin files into the directory 150pl.afs/150pl_auto.afs/150pl_auto_uni.afs--> wszystko pisze w readme Ale i tak polecam Wolfa. Bo w tym packu jakoś mało tych strojów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Odkopuje temat. wiem ze jest ISS4 i juz prawie 5 ale ja odkrywam dopiero 3.I tu moje pytanie. W jaki patch powiniennem sie zaopatrzyc, w miare aktualne stroje,flagi,sklady i inne uaktualnienia rowniez jezeli chodzi o zespoly narodowe-nie chce grac Zajacem i kuzba. Sorry za lamerstwo ale do tej pory krolowala u mnie fifa.teraz to inna bajka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Odkopuje temat. wiem ze jest ISS4 i juz prawie 5 ale ja odkrywam dopiero 3.I tu moje pytanie. W jaki patch powiniennem sie zaopatrzyc, w miare aktualne stroje,flagi,sklady i inne uaktualnienia rowniez jezeli chodzi o zespoly narodowe-nie chce grac Zajacem i kuzba. Sorry za lamerstwo ale do tej pory krolowala u mnie fifa.teraz to inna bajka:) 1622122[/snapback] przyłanczam się do pytania bo też lubie grac pes3 :P a można by coś nowego wstawic do gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) gra w to ktos jeszcze?? Dajcie znac jaki jest ostatni w miare kompleksowy PATCH i skad go można sciagnac bo te ktore sa w tym watku to na ogol sa nieaktualne. Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Najlepiej będzie jak zainstalujesz patch wolfa, który jest na filefront: 1179130[/snapback] Odkopuje temat. wiem ze jest ISS4 i juz prawie 5 ale ja odkrywam dopiero 3.I tu moje pytanie. W jaki patch powiniennem sie zaopatrzyc, w miare aktualne stroje,flagi,sklady i inne uaktualnienia rowniez jezeli chodzi o zespoly narodowe-nie chce grac Zajacem i kuzba. Sorry za lamerstwo ale do tej pory krolowala u mnie fifa.teraz to inna bajka:) 1622122[/snapback] przyłanczam się do pytania bo też lubie grac pes3 :P a można by coś nowego wstawic do gry :D 1622145[/snapback] :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 No i kapa. sciagnalem wszystkie[7] pliki z filefront i co dalej??? probuje je rozpakowac ale 5 z nich sa takie same i chca sie podmieniac.nie ma zadnego pliku read. ktory by poprowadzil przez rozpakowanie,instalacje czy cos innego pierwsze 5 plików sciagnietych zawiera -pes3.exe Files(w srodku jeszcze trzy) -konami win32pes.... -data_e.afs -Pes 3 no collar fix 6plik: - pes3.exe Files 7plik option file: -konami win32pes Co z tym zrobic??Help...! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 :D Uruchamiasz Winrarem tylko pierwszy plik! One się łaczą podczas wypakowania! :mur: Napisz dokładnie jakie są w tym patchu pliki bo już nie pamiętam!! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) Wiem ze sie lacza bo po rozpakowaniu zajmuje to jakies 560 MB.A pliki jakie sa to napisalem: -pes3.exe Files(w srodku jeszcze trzy) -konami win32pes.... -data_e.afs -Pes 3 no collar fix Takie pliki sa po rozpakowaniu.Najwiekszy data_e podmienilem z tym z folderu fdzie gra jest zainstalowana,zamienilem tez konami win32pes.Ale dalej cos jest nie tak bo gram ciagle jednym skladem chocbym nie wiem jaka druzyne wybral juve,barca,MU,liverpool itd.w przypadku druzyn narodowych jest dobrze ale tam ten patch chyba niewiele zmienia. Edytowane 1 Września 2005 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Zmiany, ktore wprowadzilem i wczesniej opisalem daly mi flagi, koszulki, muzyczka z ligi mistrzow,U2 ale podstawowy problem to o czym wczesniej pisalem czyli to ze w trybie Ligi w kazdym zespole gra ten sam skład z Igarov-em na czele.nie wiem co jest grane.W przypadku druzyn narodowych jest o.k chyba ;) i tak gram.Jezeli ma ktos jakis pomysl to czekam.Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Zmiany, ktore wprowadzilem i wczesniej opisalem daly mi flagi, koszulki, muzyczka z ligi mistrzow,U2 ale podstawowy problem to o czym wczesniej pisalem czyli to ze w trybie Ligi w kazdym zespole gra ten sam skład z Igarov-em na czele.nie wiem co jest grane.W przypadku druzyn narodowych jest o.k chyba ;) i tak gram.Jezeli ma ktos jakis pomysl to czekam.Dzieki. 1628232[/snapback] według mnie masz zmodyfikowany optionfile :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 według mnie masz zmodyfikowany optionfile :-| 1628285[/snapback] Sorry ale nie znam sie na tym, mozesez cos wiecej napisac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 napisz mi jeszcze raz pełną nazwe tego patcha, to podlinkuje Ci ten plik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Wszystkie czesci sciagalem z filefront.com-linki sa w watkach powyzej, nazwa patcha to: The Wolf Final (4.0) PES3 PC Pack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 :sad: enybody ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidex44 Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Skąd można ściągnąć ligę polską do PES 3, bo te linki już nie działają. Prosze też o patcha, który poprawi nazwy drużyn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...