ScR Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Mam modem Lucenta (Neo+) który dziwnie syczy. Myslalem ze to jakis wentyl w srodku ale po rozebraniu go okazalo sie ze to jakis element na plytce drukowanej. Nie wiem jak do sie nazywa bo sie nie znam ale jest to takie cos okragle oplecione drutem (prawdopodobnie to ten element). I tu moje pytanie do użytkownikow tego modelu czy u was tez tak szumi czy to ja mam jakis felerny egzemplarz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 niom ja tez mam coś takiego, też tak syczy niestety od początku kiedy dostałem modem. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 W moim Lucencie cisza. Żadnych znaków życia - jedynie jest ciepławy i miga diodami ;) Więc raczej masz trefny egzemplarz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 u mnie tez cisza, nie piszczy tylko mruga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...