Brave Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 CDrom jest cudowny, bomba, ekstra i wogole 52x24x52 ... plyty ORYGINALNE ( czyt. tloczone ) czyta jak burza bez kiwniecia palcem , natomiast na niektore plyty wypalane sie wypina i ich czytac nie chce... pracuje ... meczy sie ... i albo wogole nie odczytuje cd i po nacisnieciu na skrot do cd-romu pokazuje pusty folder.... lub inne czyta ledwo ledwo... warto dodac ze wszystkie plyty wypalane na moim sprzecie moj sprzet czyta bez pudla, nie wiem jaka moze byc przyczyna lub powod ze tych nie chce on czytac... moze dlatego ze ja mam 52x predkosc czytania a na plytach dojrzalem zapiskow typu x12 x24 x48 ... pomozcie ... ( acha mam najnowsze drivery do cd-romu )!! HELP !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Nie wierze zeby nikt z Was nie znal sie na cd-romach... :'''(((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Po pierwsze to nie CD tylko CDRW. Posiadam tegoz Asusa i nie mam z nim najmniejszych problemow. Jesli to co wypalasz naped odczytuje bez problemu (tak jak plyty tloczone) stawialbym na marna jakosc plyt na ktorych "dojrzalem zapiskow typu x12 x24 x48" wczesniej testowanych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...