RuDi Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 No wiec mam problem :cry: skladam kolesiowi kompa i polecilem mu asusa a7m cena byla zarabista 280 zeta. I teraz mam problem plytka jest z Athlonem xp 1600. A wiec przechodzi wszystkie testy Post wykrywa dyski napedy i tyle potem stoi nie szuka dysku startowego w zadnym napedzie kompletne 0. Moze ktos ma jakis pomysl bo ja juz mam dosyc .Ja osobiscie sadze ze plyta jest walnieta i tyle.Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 no to mamy podobne zdanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 a co to za napedy tam masz podpiete? probowales uruchamiac bez nich (tzn czy wtedy pokaze komunikat obraku dyskow)? wgraj mozliwie nowy bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...