ello Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Yoł ziomki!!! Mam pytanie czy radek 9100 ma funkcje pracy dwu monitorowej? Zgóry dzienki!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 jesli ma drugi RAM-DAC to moze obslugiwac 2 monitory! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Poniewaz ma jeden wiec nie da rady z dwoma monitorkami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ello Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 dzięki wam bardzo czyli musze upolowac lepszego radka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 radek 8500 ma podwojny ramdac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 9100 nie ma drugiego ramdac'a ale moze pracowac z 2 monitorami ;) dziwne,ale...prawdziwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Cytat 9100 nie ma drugiego ramdac'a ale moze pracowac z 2 monitorami ;) dziwne,ale...prawdziwe.moze moze i to bez zadnych problemow, jak masz 2 ramdac to masz lepsza jakosc obrazu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ello Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 spoko to teraz trzeba sprawdzic to załatwiam przejściówk i jazda;) jeszcze raz dzienki !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ello Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 ziomki witam jeszcze raz teraz z innym problemem, otuż mam taki problem ze nie chce mi pasowwac przejsciówka dvi->na d-sub do mojego radka co mam zrobic przejsciąwka lezy i kupa z tego help!!! jedyem słowem pomóżcie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Pewnie masz DVI-D a takiej na d-sub nie da się przerobić - pod nią podepniesz tylko lcd. Aby muc podpiąć tą przejściówkę potrzebujesz wyjścia DVI-I która ma dodatkowe wyprowadzenia. (mogłem zamienić nazwy DVI-I na DVI-D - ale reszta wypowiedzi 100% pewna) Bez dodatkowego ramdac-a oba monitory będą musiały pracować w tej samej rozdzielczości i tym samym odświerzaniu - o ile taka praca będzie możliwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 9100 Build by ati taki jak moj ma 2 ramdaci . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ja też mam build by Ati ale mam jednego ramdac-a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 hmm dziwne ;] Porownywalem ze zdjeciami i na 100% mam uklady odpowiedzialne za dodatkowy ramdac (czip kolo rdzenia glownie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 To ta kostka najbliżej gpu, po lewej stronie. Ja mam r8500 bez niego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ello Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 no to mnie o to chodzi ze ta prezjściówka mam to dvi ale ta przejsciówka nie podchodzi bo pszy tym podłużnym bolcu sa cztery małe 2 u góry i 2 u dołu, a u mnie w radku jest tylko ten bolec i o co w tym chodzi.Poza tym wiem co to sa ramdaci.Z ta sama praca monitorów nie ma problemu bo mam 2 takie same monitory IBM (p76 kineskop 17'Sony trinitron).NO i to tyle i pomóżcie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 To gniazdo bez czterech dodatkowych bolców to DVI-D - przesyła tylko sygnał cyfrowy i nawet jak jakimś cudem wciśniesz tam przejściówkę, to i tak nie zadziała. Kropka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ello Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 a czy moze ktoś mi udzielić jaśniejszej odpowiedzi i co w sprawie tej przejściówki co jest jakś inna czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Cytat To ta kostka najbliżej gpu, po lewej stronie. Ja mam r8500 bez niego... A wlasnie takie cudo u mnie siedzi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Cytat a czy moze ktoś mi udzielić jaśniejszej odpowiedzi i co w sprawie tej przejściówki co jest jakś inna czy co?Co może być jaśniejszego z normalną przejściówką NIE BĘDZIE DZIAŁAĆ.. Ja Ci opisałem trochę Felson uzupełnił (więc jest to na pewno DVI-D) i tyle.. Jakieś konwertery CA pewnie są - ale raczej słono byś za nie zapłacił - jeżeli coś podobnego byś w ogole dostosował... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...