Skocz do zawartości
ello

radek 9100

Rekomendowane odpowiedzi

ziomki witam jeszcze raz teraz z innym problemem, otuż mam taki problem ze nie chce mi pasowwac przejsciówka dvi->na d-sub do mojego radka co mam zrobic przejsciąwka lezy i kupa z tego help!!!

jedyem słowem pomóżcie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie masz DVI-D a takiej na d-sub nie da się przerobić - pod nią podepniesz tylko lcd. Aby muc podpiąć tą przejściówkę potrzebujesz wyjścia DVI-I która ma dodatkowe wyprowadzenia. (mogłem zamienić nazwy DVI-I na DVI-D - ale reszta wypowiedzi 100% pewna)

Bez dodatkowego ramdac-a oba monitory będą musiały pracować w tej samej rozdzielczości i tym samym odświerzaniu - o ile taka praca będzie możliwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to mnie o to chodzi ze ta prezjściówka mam to dvi ale ta przejsciówka nie podchodzi bo pszy tym podłużnym bolcu sa cztery małe 2 u góry i 2 u dołu, a u mnie w radku jest tylko ten bolec i o co w tym chodzi.Poza tym wiem co to sa ramdaci.Z ta sama praca monitorów nie ma problemu bo mam 2 takie same monitory IBM (p76 kineskop 17'Sony trinitron).NO i to tyle i pomóżcie!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

a czy moze ktoś mi udzielić jaśniejszej odpowiedzi i co w sprawie tej przejściówki co jest jakś inna czy co?

Co może być jaśniejszego z normalną przejściówką NIE BĘDZIE DZIAŁAĆ.. Ja Ci opisałem trochę Felson uzupełnił (więc jest to na pewno DVI-D) i tyle.. Jakieś konwertery CA pewnie są - ale raczej słono byś za nie zapłacił - jeżeli coś podobnego byś w ogole dostosował...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...