Ghazi Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Kupując sprzęt w Media Markcie za friko dostałem Gwiezdne Wojny: Mroczne widmo. Bardziej niz film zaciekawiła mnie okładka i napis "Płyta DVD z licencją do wypożyczania" Czy w związku z tym ten krążek jest wiecej wart? Nie potrzebuję dod. papierków zeby np. (uczciwie!) zaznaczyć na allegro ze jest to DVD z licencją? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 prawdopodobnie nie potrzebujesz.... czy jest wiecej wart ... nie wiem jak sie ksztaltuja ceny teraz ale swego czasu kasety vhs z licencja byly drozsze od kupowanych bez licencji , ale z tego co pamietam papierka zadnego nie bylo (ev do wypozyczalni jak bys kcial sprzedac firma moze chciec fakture ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 niektore dvd sa tylko w wersji z licencja ;] kumpel ojca ma wypozyczalnie i mowi ze mu sie bardziej oplaca kupowac dvd plyty bo taniej wychodzi od kaset z licencjami.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...