Skocz do zawartości
kostek11

Chieftec 420W - lame

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem dziewczęta :wink:

jak zamontować ten durny zasilacz (dwa wentylaroty), wentylatorem w stronę procesora, czy odwrotnie ? Chodzi mi oczywista o ten wentylator który pozostaje wewnątrz obudowy.

P.S. Wszystkich, którym ustąpiły już objawy spazmatycznego śmiechu, po przeczytaniu tak lamerskiego pytania, proszę o odpowiedź. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czołem dziewczęta  :wink:  

jak zamontować ten durny zasilacz (dwa wentylaroty), wentylatorem w stronę procesora, czy odwrotnie ? Chodzi mi oczywista o ten wentylator który pozostaje wewnątrz obudowy.

P.S. Wszystkich, którym ustąpiły już objawy spazmatycznego śmiechu, po przeczytaniu tak lamerskiego pytania, proszę o odpowiedź. 8)

Oczywiście wentylem do dołu (w stronę procka).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czołem dziewczęta  :wink:  

Oczywiście wentylem do dołu (w stronę procka).

Dzięki !!

Tak czułem, ale nie byłem pewien, zmylił mnie włącznik i gniazdo, które wówczas znajduje się po lewej stronie, a zawsze miałem po prawej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...