Slayer Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Proste pytanie- która z powyższych past jest leprza? :) Jako, że na razie nie będę zmieniał proca na cosik szybszego, to nie potrzeba mi do smarowania nic leprzego. Jest może jeszcze jakaś pasta do konkurencji? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Hmm z tego co mi wiadomo to ta pasta od zalmana jest tylko na sylikonie a pasta od titana jest na srebrze więc teoretycznie titan powinien być lebszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 ktory titan ? Generalnie silver cream juz powinien byc lepszy niz zalmanowski silikon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zawsze minimalnie pasta od titana bedzie lepsza :D ;) w koncu sa w niej drobinki srebra. Zrob tak. zmieszja je ze soba, ja tak zrobilem, Arctic Silver 2 + TITAN silvercream + Zalman silikon :D i mam git paste :D, ktora nie wysycha... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 mam paste titana ale jakas stara i jest ona gorsza od tej zalmanowskiej (o jakies 2C) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...