piotrek_krak20 Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Potrzebuje bardzo pilnie tego biosu wersja podstawowa P 1.20 Pomóżcie skad go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> DZIEKI z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Poślij mejla do asrocka to ci zapewne prześlą tego 1.20 bo tutaj jeżeli ktoś ma taką płyte to zazwyczaj flasciach!e ją do ver. 1.70. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_krak20 Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 dzieki za pomoc pieklo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha222 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Witam.Mam tą płyte z oryginalnym biosem tzn.1.20 czy wgrywajac bios 1.70 poprawi sie stabilnosc kompa.od poczatku mam z nia problem win xp z sp1 nie moglem zainstalowac ,w koncu przyjal,po instalacji 2 dni niby gra,no i qwa zaczelo sie rano wlaczam i w biosie 3 krotkie pipipi reset i chodzi,i tak codziennie po pierwszym uruchomieniu to pier....... e pipipi 3 razy mysle ze grafa walnieta.po za plytą mam duron 1600(nie krecony), gf 4 440(no name) i maxtor 80 G (8 M cache) i DVD asus.prosze o jakies sugestie.komp obecnie w serwisie W ZNAKU w Poznaniu,bo tam kupilem podzespoly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_krak20 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 komputer u mnie tak samo chodzi na P1.20 jak i na 1.70 nie zauwazylem zadnej roznicy a pozatym w biosie nie dodano zadnych nowych funkcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...