tomekaa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Mam taki problem kupiłbym jakąś kartę TV tylko kompletnie się na tym nie znam, jeżli możecie to napiszcie co jakaś pożądna karta powinna mieć. Możecie także podesłac linka z allegro. Czy kupie dobrą kartę do 200zł?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Winfast 2000XP pro coś koło 250 zł kosztuje.... jak dla mnie najlepsza teraz za takie pieniądze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cynkiel Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ja mam Winfasta XP2000 Deluxe (tu znajdziesz więcej informacji) jestem z niej ogólnie zadowolony. Na stronie znajdziesz specyfikacje, a także opinie uzytkowników = Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...