xan Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Dla znajacych temat , pojawily sie kolejne stery pewnego madrego rosjanina , stworzone dla kart dzwiekowych Creative . Ogolnie nie sa do Gier co ogolonie wiadomo . W najnowszej wersji pojawily sie kolejne poprawiki , zacytuje wam jeszcze co zostanie poptrawione w wersji 3537 bo duzo sie zmieni na lepsze :) . ] 3636 the changelog: Improved 3-D audio attenuation and Doppler models Improved kernel-level 3-D audio synchronization Improved SMP / HyperThreading compatibility (EXPERIMENTAL) Fixed bug with kX Mixer notifications / RemoteIR support Effect names and languages are now sorted alphabetically in the kX Tray menu Added support for CL-compatible sampling rate interpolation (compatibility option) Added option to reset hardware voices (kxctrl -rv) Option to turn off FXBus amounts smoothing added (compatibility option) Improved SoundFont support (looped and non-looped samples) Minor sfman32.dll compatibility issues solved Improved AC-3 decoding of non-standard AC-3 streams The position of plugin windows are now saved Fixed bug with center/lfe/digital channels not muted when headphones are plugged-in Fixed incorrect vertical peak meter visualisation Fixed minor bug in kX Automation Added 'Expander', 'Expander+', 'WaveGen3' DSP effects Added 'Delay A' and 'Delay B' effects Fixed bug with kX DSP displaying resource allocation incorrectly Danish, Traditional Chinese, Polish and Spanish translations updated kX API: added card-specific input/output labeling kX API: added support for text-align properties Fixed bug with invalid FX routings ('no reverb' issue) known issues/ToDo's for 3537 etc... [well, some of them are rather old ones]: incorrect long SysEx handling [uART In/Out] -- could have been fixed? ac-3 passthru for 10k1 cards [as soon as Extigy is here] 24/96 asio support (well, probably in Dec'2003 ... Jan'2004) -- a good NewYear present? EAX support dB / % toggle drums/metronom in Cubase incorrect handling of 'renamed' DSP effects better 'update' function (kX Editor / kX API) check p16v rec/playback better MIDI panning (remove clicks) kx automation improvements -- well -- to be discussed GSIF2 support (as soon as Tascam is ready) a new mixer (?.. well... probably, 2004 is a good year to start this) resizeable kX DSP window check if Doppler artifacts are still audible -- (please test that) check if certain 3-D sounds are still invalid -- (please test that) improve soundfont support -- still waiting for people willing to help (C++ knowledge is required) try to fix soundfont memory limitation (currently, I have no ideas about this... any help welcome) multicard asio (if technically possible) finally, start kX Knowledgebase project ... start kX Preset Sharing project .... finally start intensive beta-testing programs... etc... Sorka ze tak dlugo :) , ale moze pewne osoby to zainteresuje :) . Teraz czas na linki http://kx.maincore.nl/final/kxdrv3536-update.exe http://kx.maincore.nl/final/kxdrv3536-full.exe Pozdrowienia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 http://www.techspot.com/reviews/hardware/d...e71/index.shtml Ciekawa karta dzwiekowa , wiem ze nie na temat , ale nie chce mi sie zakladac nowego tematu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_Szulkin Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 oki co do KX cokolwiek ustawie w włąsciwosciach ( ilosc głosników0 czy słuchawki czy 2.1 czy 4.1 czy 5.1 i uruchomie test gosników zawsze mam test 5.1 czy to tak mam byc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 oki co do KX cokolwiek ustawie w włąsciwosciach ( ilosc głosników0 czy słuchawki czy 2.1 czy 4.1 czy 5.1 i uruchomie test gosników zawsze mam test 5.1 czy to tak mam byc?? tak ma byc i nie zmieniaj we wlasciwosciach multimediow w panelu sterowania zadnych ustawien, zostaw 5.1 (zalecane ustawienia) mozesz sobie zmienic w kx'ach (plugin Surrounder lub w dsp jak sie troche orientujesz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...