dakar00 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 niewiem co sie dzieje wogóle nie wykrywa mi karty na żadnym z zainstalowanych systemów.tą zaintegrowaną mam wyłączoną. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 sprobuj u kumpla czy wykryje, jak nie to cos z livem nie tak, wiem ze byla seria uszkodzonych kart sprzedawana moze miales pecha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Jak ją masz już wyciągać, to spróbuj do innego slotu PCI ją wetknąć, stary i śmieszny myk, ale nieraz ku zaskoczeniu ogółu działa :lol: Poza tym warto sprawdzić, czy dobrze umocowana w slocie, i czy w biosie nie wylączona.. A jak to zawiedzie, to faktycznie leć do kumpla sprawdzić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakar00 Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 sprawdzałem u kolegi i wszystko chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 sprawdzałem u kolegi i wszystko chodzi To pooglądaj przerwania i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły, wyłącz też AMR codec, powtykaj Live! w różne sloty. Ale raczej coś w biosie masz nie tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...