ryś wacek Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Z jakimi sterwnikami karta Tv(taka z radiem i padaczkowatą kamerą) będzie poprawnie w Win XP? Narazie po zainstalowaniu sterów ściągnętych ze strony producenta Windows wypisuje mi jedynie "Sorry, you have no video capture hardware"( Pod Win ME wszystko działało poprawnie, nawet obraz miał dobrą jakość) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Z jakimi sterwnikami karta Tv(taka z radiem i padaczkowatą kamerą) będzie poprawnie w Win XP? Narazie po zainstalowaniu sterów ściągnętych ze strony producenta Windows wypisuje mi jedynie "Sorry, you have no video capture hardware"( Pod Win ME wszystko działało poprawnie, nawet obraz miał dobrą jakość) Ściągałem kolesiowi driverki pod XP do tej karty, była to jakaś beta, wersja 5.21, ale kolo mówi , że działa. Zip około 5 mega. Jak chcesz, to daj cynia gdzie, to ci to wrzucę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a maja te stery obsluge kamery?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a maja te stery obsluge kamery?? Tego to ci nie powiem, nie pytałem kolesia czy obsługują kamere Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 sprawdz wczesniej na laminacie, ktore wersje karty posiadasz: np. PV-BT878P+ rev. 9D i sciagnij odpowiednie stery... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Sterowniki PixelView PAK XP - winxp Co do kamery ... Q16: I can't use D-camera in Windows 2000 O.S. A16: The D-camera can't support Win2000 O.S. . W konsekwencji nie będzie obsługi w WinXP :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Sterowniki PixelView PAK XP - winxp Co do kamery ... Q16: I can't use D-camera in Windows 2000 O.S. A16: The D-camera can't support Win2000 O.S. . W konsekwencji nie będzie obsługi w WinXP :( kochany pixeview :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 widzisz - trzeba było kupić porządną karte.... a tak serio - xp robi żewne jajca z TV, możesz sprawdzić programik Borg TV (może pujdzie) ale też czasem z XP nie gada (gł/ównie problemy z NTFS 8O ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 widzisz - trzeba było kupić porządną karte.... a tak serio - xp robi żewne jajca z TV, możesz sprawdzić programik Borg TV (może pujdzie) ale też czasem z XP nie gada (gł/ównie problemy z NTFS 8O ) haha Borg TV wyswietla mi komunikat o braku pamieci... A karta dziala pod XP, szkoda ze tylko z tym chorym "telewizorkiem PixelView", tylko nie ma obslugi kamery. Jka bede do konca zdesperowany to chyba sobie instalne win98 na innej partycji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...