Skocz do zawartości
ryś wacek

Tv Pak Pixelview pod Win XP...:?

Rekomendowane odpowiedzi

Z jakimi sterwnikami karta Tv(taka z radiem i padaczkowatą kamerą) będzie poprawnie w Win XP? Narazie po zainstalowaniu sterów ściągnętych ze strony producenta Windows wypisuje mi jedynie "Sorry, you have no video capture hardware"( Pod Win ME wszystko działało poprawnie, nawet obraz miał dobrą jakość)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z jakimi sterwnikami karta Tv(taka z radiem i padaczkowatą kamerą) będzie  poprawnie w Win XP? Narazie po zainstalowaniu sterów ściągnętych ze strony producenta Windows wypisuje mi jedynie "Sorry, you have no video capture hardware"( Pod Win ME wszystko działało poprawnie, nawet obraz miał dobrą jakość)

Ściągałem kolesiowi driverki pod XP do tej karty, była to jakaś beta, wersja 5.21, ale kolo mówi , że działa. Zip około 5 mega.

Jak chcesz, to daj cynia gdzie, to ci to wrzucę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sterowniki PixelView PAK XP - winxp

Co do kamery ...

Q16: I can't use D-camera in Windows 2000 O.S.

A16: The D-camera can't support Win2000 O.S. . 

W konsekwencji nie będzie obsługi w WinXP :(

kochany pixeview :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzisz - trzeba było kupić porządną karte....

a tak serio - xp robi żewne jajca z TV, możesz sprawdzić programik Borg TV (może pujdzie) ale też czasem z XP nie gada (gł/ównie problemy z NTFS  8O )

haha Borg TV wyswietla mi komunikat o braku pamieci...

A karta dziala pod XP, szkoda ze tylko z tym chorym "telewizorkiem PixelView", tylko nie ma obslugi kamery.

Jka bede do konca zdesperowany to chyba sobie instalne win98 na innej partycji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...