kado Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Mam taki problem. Podczas uruchomiania gier , gra od razu minimalizuje sie do paska , jak chce przełączyć na pełny ekran spowrotem wraca do paska , nie wiem zupełnie co sie dzieje , zaobserwowlem ze dzieje sie tak u mnie przy 2 grach NFs underground oraz Nba Live 2004 , z tym że obie gry wczesniej działały normalnie dzieje sie to od pewnego czasu , ale w kompie nic nie zmieniałem , prubowałem przeinstalowac stery ale to nic nie daje .Czy ktos byłby w stanie mi pomóc??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 ja bym postawił winde na nowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 hmm.....IHMO cos kombinowałeś z TV-OUT'em :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kado Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 nie to na pewno nie tv out , z tym jest wszystko ok , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...