ropersik Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Co sadzicie o nieoficjalnym biosie do ecsa-ten z mozliwoscia overlockingu procka i ramu-czy zachowuje sie stabilnie??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Co sadzicie o nieoficjalnym biosie do ecsa-ten z mozliwoscia overlockingu procka i ramu-czy zachowuje sie stabilnie???????zalezy ktory :) ja mialem 1.01 i 1.02 BETA.smigaja stabilnie i wszystko jest oki. nie mash cio sie bac.ram tez jest oki.i na ram jest wiecej ustawien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Co sadzicie o nieoficjalnym biosie do ecsa-ten z mozliwoscia overlockingu procka i ramu-czy zachowuje sie stabilnie???????zalezy ktory :) ja mialem 1.01 i 1.02 BETA.smigaja stabilnie i wszystko jest oki. nie mash cio sie bac.ram tez jest oki.i na ram jest wiecej ustawienzobacze moze poczekam na k7s5a+ jakby kosztowal tak 300 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Co sadzicie o nieoficjalnym biosie do ecsa-ten z mozliwoscia overlockingu procka i ramu-czy zachowuje sie stabilnie???????zalezy ktory :) ja mialem 1.01 i 1.02 BETA.smigaja stabilnie i wszystko jest oki. nie mash cio sie bac.ram tez jest oki.i na ram jest wiecej ustawienzobacze moze poczekam na k7s5a+ jakby kosztowal tak 300 zl:) :lol: to nie lepiej kupc za okolo 300k7vt3 ver 3.0 ?? mash kt 333 ata 133 i takie tam ... :) a k7s5a+ jest podobna do k7s6a ( z tego co wiem ) jak chcesh wydac 300 zeta na taki bardziew :) to ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Co sadzicie o nieoficjalnym biosie do ecsa-ten z mozliwoscia overlockingu procka i ramu-czy zachowuje sie stabilnie???????zalezy ktory :) ja mialem 1.01 i 1.02 BETA.smigaja stabilnie i wszystko jest oki. nie mash cio sie bac.ram tez jest oki.i na ram jest wiecej ustawienzobacze moze poczekam na k7s5a+ jakby kosztowal tak 300 zl:) :lol: to nie lepiej kupc za okolo 300k7vt3 ver 3.0 ?? mash kt 333 ata 133 i takie tam ... :) a k7s5a+ jest podobna do k7s6a ( z tego co wiem ) jak chcesh wydac 300 zeta na taki bardziew :) to ... :)narazie gdybam -ale dzieki za rade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Co sadzicie o nieoficjalnym biosie do ecsa-ten z mozliwoscia overlockingu procka i ramu-czy zachowuje sie stabilnie???????zalezy ktory :) ja mialem 1.01 i 1.02 BETA.smigaja stabilnie i wszystko jest oki. nie mash cio sie bac.ram tez jest oki.i na ram jest wiecej ustawienzobacze moze poczekam na k7s5a+ jakby kosztowal tak 300 zl:) :lol: to nie lepiej kupc za okolo 300k7vt3 ver 3.0 ?? mash kt 333 ata 133 i takie tam ... :) a k7s5a+ jest podobna do k7s6a ( z tego co wiem ) jak chcesh wydac 300 zeta na taki bardziew :) to ... :)narazie gdybam -ale dzieki za radea moze Shuttle :) :?: albo jakies tanie DFI tez kolo 300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Ale jak już masz k7s5a to instaluj OC BIOS. Cheepo Bios są OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...