Staslaw Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Witam mam problem z grafika(Leadtek geforce 2 mx Winfast) .Mam xp home edition i włączam se jakas gre to chwile pogram i sie wiesza i wyskakuje mi okienko w win ze grafika nie mogla czegos narysowac. Zainstalowałem najnowsze stery ze strony producenta i dało mi to tyle ze jak sie zawiesi to nie wyzuca mi tego okienka win. WIesza mi sie na takich grach jak np. Colin 2, Fifa 2004,jakis głupi Beach Volleyball, ale chodzi super np. na Nfs underground. Nie rozumie. Mój sprzęt to PIII 800 ,MSI 6163 BX Master,Maxtor 120GB, 256Dimm, dzięk oem 4.1 sound blaster. Pomocy. A tak wogóle to jaka grafe najlepiej kupic tak do około 550 zł ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi 007 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 A jaki masz system operacyjny ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Witam mam problem z grafika(Leadtek geforce 2 mx Winfast) .Mam xp home edition A jaki masz system operacyjny ?? 8O :| Stanislaw luknij na przyklejony post o grafach ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 wyskakuje mi okienko w win ze grafika nie mogla czegos narysowac :lol: :lol: sorry nie mogłem się powstrzymać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...