Storm211 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Tzn tak podłanczam modem isdn działa pod com1 czy com 2 a jak chce podłaczyc sl45i po d com to [gluteus maximus] nie moge nic z nim zrobic co to moze byc! POMOCY! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 No prosze cokolwiek nikt mi nic nie jest w stanie pomoc ja juz nie moge nawet mp3 wgrac nic, niewiem moze irda na usb da rade ale nie wim to 100 zł trz dac za to POMOCY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Poutawiaj wszystko podczas konfiguracji oprogramowania i sprawdz na innym kompie czy to przypadkiem nie wina kabelka. Z wypowiedzi tak wynika bo przeciez isdn dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 na innym kompie dziala wszystko ok tylko u mnie i wlasnie z telefonami mam klopot wczesniej miałem nokie i tez lipa u kumpla chodzi a u mnie nie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 No nie poddam sie tak łatwo moze jednak mi ktos pomoze?!?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 POMOCYYYYYYYYYYYY PROSZE COKOLWIEK NIKT NIGDY NIE MIAŁ Z TYM JAKIES KLOPOTU?? PROSZE!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 PROSZE!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 mam to samo pilot do pc na Com mi działa a kabelek do 6100 nie oczywiście u kumpla wszystko działa 8O może to wina NFca :?: kumpel ma KT400 i mu chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ej na to nie wpadlem mam kumla ktory ma epoxa wpadne do niego i sobie sprawdze! dzieki za podpowiedz wkocu ktos cos powiedział! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 daj znać jak sprawdzisz bo sam jestem ciekaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...