ThRuSt Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 w specyfikacji plyty pisze ze posiada zintegrowana karte muzyczna Realteka AC '97, jednak po zainstalowaniu nowych sterownikow do chipsetu nForce - nForce3.14jRemix pojawia sie nForce Tray Options na pasku zadan i mamy wszytkie funkcje nforce'a, a zatem sa 2 karty AC'97 oraz nForce przypomne jeszcze ze posiadam windows 2003 server, ale to chyba raczej od sterow :D pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 2 karty :? masz ac97 ale obslugujesz ja za pomoca programu nvidii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 posiada nForce, jesli chodzi o sound storm' to tego akurat nie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 2 karty :? masz ac97 ale obslugujesz ja za pomoca programu nvidii 2 karty ale w innym sensie jak chcesz miec AC'97 to instalujesz stery od realteka jak chcesz miec nforce to poprostu stery od chipsetu 2 naraz sie nie da albo to albo to :P u mnie wszedzie pisze ze mam nForce'a no i dzwiek jest lepszy niz na tamtym ac'97 i mixer fajny a nie taki ubogi jak tamta lipa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 moze byscie jakis link do tych sterów zapodali ?? z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 posiada nForce, jesli chodzi o sound storm' to tego akurat nie ma... a co to jest ten SoundStorm ? przeciez to zintegrowany dzwiek nForce'a nForce czy SoundStorm - bez roznicy jedno i to samo chyba ze sie myle to poprawcie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 jezusicku.........widzisz i nie grzmisz :!: nForce to chipset plyty a nie nazwa karty/procesora dzwieku....poprostu mylisz pojecia,az tego sie czytac nie da :!: Jak juz to pokielbasilo Ci si z SoundStorm'em,ale gwarantuje Ci ze ten Soltek go nie ma,tak samo jak innej zintegrowanej karty dzwiekowej niz AC97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...