memorando Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Powiedźcie co mam zrobić. dzisiaj niemialem całą noc netu dostawca powiedział że moja karta sieciowa zmienia adres mac sama z siebie uważam to za megalola i powiedzial że mam skopaną wlazlem do biosa mobo dalem adres mac na same zera tak jak kazal net , mam otoczenia sieciowego niemam. wtedy co niemialem netu mialem otoczenie sieciowe a netu niebylo bo jak twierdzi mój dostawca adres mac sam z siebie sie zmienia:( poradźcie co mam zrobić czy dać płytę na gwarę kiedy niemam pewności że to wina dostawcy czy po prostu coś innego zrobić?? pozatym są u mnie w chacie dwa kompy przez switcha i drugi komp mial kiedyś to samo teraz niema niewiem co robić czy wysylać płytę na gwarę czy coś innego radzicie pomóżcie mi w problemie. plyta główna była kupiona 27 września 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 pomóżcie doradźcie czy wsylać na gwarę czy co zrobić jak sprawdzić że karta sieciowa jest zwalona faktycznie??:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...