R4VeN_pl Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Na ile maxymalnie idzie na standardowym chłodzeniu? Mam 330Mhz , pierwsze artefakty na ok 340Mhz. Warto zainwestować w jakieś lepsze chłodzenie na rdzeń typu np. Arctic, Zalman itd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 pewnie ze warto :wink: jezeli nawet karta nie pociagnie wyzej to będzie cicho :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Cisza mnie nie interesuje - mój komp huczy jak czołg conajmniej , a do tego lodówka w pokoju huczy jeszcze bardziej, więc ciszy to nie będzie. Poza tym standardowe chłodzenie wcale nie jest głośne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 a moze VGA Silencer ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 No właśnie nawet jestem zdecydowany, ale niech mi ktoś powie, gdzie to można kupić, bo qmpel kupił z allegro za 115 zeta , co jest ceną bardzo ok.W sklepach tego w Polsce nie ma, chyba , że o czymś nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Kompa do lodówki i będzie i chłodniej, i ciszej :twisted: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 zawsze warto za nim zminisz chłodzenie sprawdz jak sie pasta ma na standardowym coolerku moze to troszke pomóc z ciekawości ile wyciągasz na wykreconym sprzecie w 3dm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 3dmark 2k1 = 14,6k 3dmark 2k3 = 4,3 k Ati Omega drivers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...