andriu Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Czy ktos ma takową kartę ? Jak ona działa ? Mam okazję kupić tanio i nie chce sie przejechac. Jak jest z jakością obrazu ? podkrecaniem ? prosze napiszcie coś, dzisiaj musze sie zdecydować ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Ja bym brał ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 jezeli cena atrakcyjna, to warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 jezeli cena atrakcyjna, to warto 450 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a gdzie za tyle ?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 jezeli cena atrakcyjna, to warto 450 zeta bierz - baaardzo dobra cena ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a gdzie za tyle ?????? ACTION 369+vat=450,18 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 za 450 to ok, ale wiecej bym nie dal :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a ma tv out ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 jezeli cena atrakcyjna, to warto 450 zeta bierz - baaardzo dobra cena ! A co to za firma Palit ? Kurde, jak tam z jakością obrazu ? to jest ważne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a ma tv out ??? Palit Daytona GeForce3 Titanium 200 64 MB DDR TV-OUT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Ja mam PIXELVIEW GF3 TI200 128MB TV BOX 547,00 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 ja bym brał a jak masz wątpliwości to: http://www.digit-life.com/articles/palitti200/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 jezeli cena atrakcyjna, to warto 450 zeta bierz - baaardzo dobra cena ! A co to za firma Palit ? Kurde, jak tam z jakością obrazu ? to jest ważne ujdzie w tłoku !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 i tnie mogę dostać się do cennika :x więc chyba do wawy bym musiał pojechać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Ooooo......nawet ten palit ma radiatorki na pamiatkach !!! 8) i firmowe pamiątki.......ja też mam 5ns tyle że Samsung i idzie na 560 ! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 ja bym brał a jak masz wątpliwości to:http://www.digit-life.com/articles/palitti200/ Kurde, niezłe radiatorki na pamieciach, musi sie niezle krecic !!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 ja bym brał a jak masz wątpliwości to:http://www.digit-life.com/articles/palitti200/ Kurde, niezłe radiatorki na pamieciach, musi sie niezle krecic !!! :) no w plusach ma że dobrze się kręci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 tak, ale z ta podkrecalnoscia to loteria. jeden egzemplarz jest do tego dobry a nastepny juz nie. :? ale za taka cene to ja bym bral, jak najbardziej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Kupiłem, tylkoże cena dzisiaj była zamiast 369 to 364 złote netto, co daje 444 brutto. Karta sie kreci 250/550, dosyc dobra jakosc obrazu, no i wogóle, poprostu polecam. Jakby ktoś chciał kupić a nie mógł w Actionie, to ja sie polecam..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Kupiłem, tylkoże cena dzisiaj była zamiast 369 to 364 złote netto, co daje 444 brutto. Karta sie kreci 250/550, dosyc dobra jakosc obrazu, no i wogóle, poprostu polecam. Jakby ktoś chciał kupić a nie mógł w Actionie, to ja sie polecam..... napisz se w stopce że to PALIT ! :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Kupiłem, tylkoże cena dzisiaj była zamiast 369 to 364 złote netto, co daje 444 brutto. Karta sie kreci 250/550, dosyc dobra jakosc obrazu, no i wogóle, poprostu polecam. Jakby ktoś chciał kupić a nie mógł w Actionie, to ja sie polecam..... napisz se w stopce że to PALIT ! :lol: 8)właśnie :lol: niech wrogi widzą :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Kupiłem, tylkoże cena dzisiaj była zamiast 369 to 364 złote netto, co daje 444 brutto. Karta sie kreci 250/550, dosyc dobra jakosc obrazu, no i wogóle, poprostu polecam. Jakby ktoś chciał kupić a nie mógł w Actionie, to ja sie polecam..... napisz se w stopce że to PALIT ! :lol: 8) :) jakoś tak głupio by wyglądało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 To ja bym bardzo chcial tkiego Palita? Decnis_600 zamejloj do mnie to sie dogadamy. perenc@poczta.fm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Kupiłem, tylkoże cena dzisiaj była zamiast 369 to 364 złote netto, co daje 444 brutto. Karta sie kreci 250/550, dosyc dobra jakosc obrazu, no i wogóle, poprostu polecam. Jakby ktoś chciał kupić a nie mógł w Actionie, to ja sie polecam..... napisz se w stopce że to PALIT ! :lol: 8) :) jakoś tak głupio by wyglądało :) Dlaczego, jeżeli karta dobrze chodzi i dobrze się kręci. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...