przeciwnik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 mam zamiar kupić Epox 8RDA+rev 2.1 . czy ta płyta jest bezproblemowa ? jak z dzwiękiem czy jest czysty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 jest temat o epoxie gdzie na pewno znajdziesz odpowiedzi na te pytania ... jedyne 62 strony ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 moderatorzy gdzie jestescie ?? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 nie mialem z nia zadnych problemow, ale chodzi mi tylko do FSb 220 :( , nie wiem czemu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 jest temat o epoxie gdzie na pewno znajdziesz odpowiedzi na te pytania ... jedyne 62 strony ;)[/quote no tak ale tam jest 62 strony o rev1 a mi chodzo o wersje z rev2.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 jest temat o epoxie gdzie na pewno znajdziesz odpowiedzi na te pytania ... jedyne 62 strony ;)[/quote no tak ale tam jest 62 strony o rev1 a mi chodzo o wersje z rev2.1 mysle ze znajdziesz tam bardzo duzo informacji na temat rev.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 nie mozna o zadnej mobo czy jakimkolwiek innym podzespole (nie tylko komputera) powiedziec ze jest bezproblemowy bo nawet najlepszym producentom zdarzaja sie wpadki i akurat ty mozesz na wadliwy egzemplarz trafic i powiesz ze sprzet tego prod. jest do kitu a ktos inny bedzie zadowolny i twierdzil bedzie ze jest bezproblemowy. Wracajac do glownego watku generalnie Epox to bdb plyty sam kiedys takowa mialem ale jak kazdy sprzet ma swoje zalety niestety nie jest wolny takze od wad i bezawaryjnosci. Jeszcze raz powtarzam to jest tylko sprzet :!: Przejzyj temat o 8rda+ duzo rzeczy sie dowiesz ale bierz je raczej 50/50 bo tak jak mowie duzo zalezy od tego na jaki egzemplarz trafisz mysle ze raczej nie powinno byc problemow pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 moderatorzy gdzie jestescie ?? :wink:koło quote masz wykrzyknik; służ on do powiadomienia moderatora o poście (bynajmniej nie kościelnym) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...