Skocz do zawartości
Caro

gf 4 ti4200 = zwiecha na OPENGL'u

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, niedawno zaqpilem nowego kompa : gf 4ti 4200, celek 2.6, VIA P4PB, 512 ddr 333mhz. Mam taki problem, ze kiedy probuje pograc w Counter-Strike'a po kilku minutach komp dostaje totalnej zwiechy, nic sie nie da robic. Jakie moga byc tego przyczyny ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narazie tylko w tej grze zauwazyłem w zwiechy (głownie w to gram). Przestawiłem agp na 4x i wszystko chodzi dobrze, zero zwiech. Mam karte gf 4ti 4200 Xpower'a, czy jesli komp mi zwisa przy agp 8x to moja karta jest uszkodzona ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ja miałem to samo.... gdy miałem ustawione AGPx8 to gry zawieszały się.....nie wiedziałem o co chodzi..więc zawiozłem kompa do serwisu a tam mi powiedzieli...że musze mieć ustawione na AGP x4 ponieważ większość gier nie obsługuje AGPx8 i to dlatego się zawieszają.. (bardzo śmieszne to było..bo to wydaje mi się nie ma nic do rzeczy).

Płyte główną mam z obslugą AGPx8 i karte też mam AGPx8...

Mam ten sam problem co ty....

Wiecie jak sobie z tym poradzić ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorka, nie wiem za bardzo o co Ci chodzi :) Ja nic nie podkręcam agp 8x miałem standardowo ;] Teraz mam non stop 4x, chyba sobie w power stripie automata włacze, ze jak wbijam do CS'a to zmienia agp ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi