Skocz do zawartości
xenik

Problem z Ecs k7s5a

Rekomendowane odpowiedzi

Składałem u kumpla 2 kompy jeden na Abicie drugi na esc no i jak złożyłem na Abicie nf7 wszystko pięknie hulało super a gdy zabrałem się za esc-a włożyłem rocka komp wogóle nie wstaj nawet głośniczek nie piszczy po prostu głucha cisza !!! Próbowałem wielu sposobów że może to zasilacz lub duron nie chce działać na sd-ramach ale wkładam ddr i dalej to samo. wkładam durona do Abita i chodzi i wkładam Athlona 1,7 do Esc-a na (którym wcześniej chodził ten Athlon) i też nic co mogło się stać ?? Nie możliwe jest żebym uszkodził płytę główną !!! Wogóle nie chce się uruchomić . Co morze być tego przyczyną ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ja rowniez mialem taki problem ze stara plytak ECS-a raz sie odpalala a raz nie chciala wogule :!: wgralem jej nowy bios myslalem ze problemy sie zkoncza w sumie przez jakis czas mialem spokoj z tym ale puzniej dalej sie niechcialo wlanczac ja wyciagalem kable wszystkie wyciagalem baterie od biosu dopiero to mu pomagalo. Wogule ECS a dokladnie k7s5a to zly wydatek pieniedzy przynajmniej moim zdaniem jedynie jak zaradzilem temu problemowi to sprzedalem to badziewie i jak anrazie na swojego Asuska nie nazekam wszytsko gicior :) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robiłem już clear... i baterie wyciągałem ale nie pomogło !!! Jak podłącze wszystko to nawet do biosu nie chce wejść wogóle nawet głośniczek nie za piszczy po prostu ciemno i tyle !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...