FEAR Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 JUż mam dosyć. Co to za syf!!! Komp kumpla: K7S5A, Duron 1GHz, 256 RAM, GF2MX200, barak IV 40 GB i ten cholerny dźwięk z płyty. A właściwie to jego brak. W biosie jest włączony, w menadżerze urządzeń pokazuje że wszystko jest ok, natomiast w panelu sterowania, kiedy wejdzie się w zakładkę audio to wszystko jest zaciemnione (i odtwarzanie i nagrywanie) a przy uruchomieniu winampa wypier... się i wyświetla następujący komunikat: MMSYSTEM032 Określony format nie może byc przetłumaczony ani obsługiwany. Zastosuj funkcje zdolności w celu przejrzenia obsługiwanych formatów Czy ktoś się spotkał z takim badziewiem?:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Miałem coś podobnego, niekiedy system ładował się normalnie, niekiedy też w panelu ster. wszystko było zaciemnione. Przestawiłem PCI Latency Timer z 64 na 96 i pomogło, za każdym razem ładuje się dobrze. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Na 'to' <span style="color:red;">[ciach!]</span>o nacieło się bardzo dużo osób zachęconych bardzo dobrą ceną, co by nie powiedzieć to płyta dobrze skonfigurowana i jeśli trafi się na dobry model chodzi całkiemm stabilnie niestety ecs wypuszcza dużo spieprzonych egzemplarzy, z takim problemem jak twój jeszcze się nie spotkałem ale najlepszym rozwiązaniem jest odniesienie płyty do serwisu w celu wymiany ze swoją męczyłem się 2 miechy po czym wymieniłem i jest narazie nieżle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 JUż mam dosyć. Co to za syf!!! Komp kumpla: K7S5A, Duron 1GHz, 256 RAM, GF2MX200, barak IV 40 GB i ten cholerny dźwięk z płyty. A właściwie to jego brak. W biosie jest włączony, w menadżerze urządzeń pokazuje że wszystko jest ok, natomiast w panelu sterowania, kiedy wejdzie się w zakładkę audio to wszystko jest zaciemnione (i odtwarzanie i nagrywanie) a przy uruchomieniu winampa wypier... się i wyświetla następujący komunikat: MMSYSTEM032 Określony format nie może byc przetłumaczony ani obsługiwany. Zastosuj funkcje zdolności w celu przejrzenia obsługiwanych formatów Czy ktoś się spotkał z takim badziewiem?:( u mnie wszystko dziala ale dzwiek jest do bani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FEAR Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Miałem coś podobnego, niekiedy system ładował się normalnie, niekiedy też w panelu ster. wszystko było zaciemnione. Przestawiłem PCI Latency Timer z 64 na 96 i pomogło, za każdym razem ładuje się dobrze. Pozdr. Gdzie się to przestawia? W BIOSIE? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Miałem coś podobnego, niekiedy system ładował się normalnie, niekiedy też w panelu ster. wszystko było zaciemnione. Przestawiłem PCI Latency Timer z 64 na 96 i pomogło, za każdym razem ładuje się dobrze. Pozdr. Gdzie się to przestawia? W BIOSIE? Dokładnie. Aha ja mam Chb 1.01. Jeżeli masz oryginalny to tam chyba tego nie ma. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FEAR Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 No to bańka... biosu mu nie będe flashował. Dzięki za poradę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Na 'to' <span style="color:red;">[ciach!]</span>o nacieło się bardzo dużo osób zachęconych bardzo dobrą ceną bez komentarza... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 No to bańka... biosu mu nie będe flashował. Dzięki za poradęczemu nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 No to bańka... biosu mu nie będe flashował. Dzięki za poradęczemu nie ?Też się nad tym zastanawiam, płyta przecież z oryginalnym biosem cały czs się chrzani. A zawsze możesz wrócić do oficjalnego. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 No to bańka... biosu mu nie będe flashował. Dzięki za poradęczemu nie ?Też się nad tym zastanawiam, płyta przecież z oryginalnym biosem cały czs się chrzani. A zawsze możesz wrócić do oficjalnego. Pozdr. ale na zwyklym nie pokrecish :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 No to bańka... biosu mu nie będe flashował. Dzięki za poradęczemu nie ?Też się nad tym zastanawiam, płyta przecież z oryginalnym biosem cały czs się chrzani. A zawsze możesz wrócić do oficjalnego. Pozdr. ale na zwyklym nie pokrecish :lol:Nawet nie o to chodzi, ja mam procka niekręconego a i tak twierdzę że ten bios jest zdecydowanie stabilniejszy. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 JUż mam dosyć. Co to za syf!!! Komp kumpla: K7S5A, Duron 1GHz, 256 RAM, GF2MX200, barak IV 40 GB i ten cholerny dźwięk z płyty. A właściwie to jego brak. W biosie jest włączony, w menadżerze urządzeń pokazuje że wszystko jest ok, natomiast w panelu sterowania, kiedy wejdzie się w zakładkę audio to wszystko jest zaciemnione (i odtwarzanie i nagrywanie) a przy uruchomieniu winampa wypier... się i wyświetla następujący komunikat: MMSYSTEM032 Określony format nie może byc przetłumaczony ani obsługiwany. Zastosuj funkcje zdolności w celu przejrzenia obsługiwanych formatów Czy ktoś się spotkał z takim badziewiem?:( mialem ten sam problem jak zmienilem plyte na k7s5a i nie przeinstalowalem systemu-pozatym musisz pokabinowac ze sterami bo nie wszystkie pasuja z orginalnej plyty ecsa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Miałem coś podobnego jak zmieniłem płytę, a nie przeinstalowałem systemu(sterowniki ze starej płyty "gryzły" się z nowymi. Ostatnio też palnąłem głupstwo i przez pomyłkę zainstalowałem sterowniki audio od innego modelu płyty. Miałem "bezgłośny" dżwięk tzn. w Winapie "chodzą" słupki, menedżer urządzeń pokazywał wszystko ok, brak konfliktów itd. Może zrobiłeś to samo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Przepraszam że ja teraz z innej beczki ale nie mogę sie dłużej powstrzymać! SNAP, masz super odlotowy obrazek :D :D :D :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 JUż mam dosyć. Co to za syf!!! Komp kumpla: K7S5A, Duron 1GHz, 256 RAM, GF2MX200, barak IV 40 GB i ten cholerny dźwięk z płyty. A właściwie to jego brak. W biosie jest włączony, w menadżerze urządzeń pokazuje że wszystko jest ok, natomiast w panelu sterowania, kiedy wejdzie się w zakładkę audio to wszystko jest zaciemnione (i odtwarzanie i nagrywanie) a przy uruchomieniu winampa wypier... się i wyświetla następujący komunikat: MMSYSTEM032 Określony format nie może byc przetłumaczony ani obsługiwany. Zastosuj funkcje zdolności w celu przejrzenia obsługiwanych formatów Czy ktoś się spotkał z takim badziewiem?:( no i co dziala jak przeinstalowales???????? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Przepraszam że ja teraz z innej beczki ale nie mogę sie dłużej powstrzymać! SNAP, masz super odlotowy obrazek :D :D :D :!: :!: :!:thx 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...