m0ses Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 zauwazylem dzis rano ciekawa rzecz: w pracy mam lacze 10Mbit,nie dziele go z nikim. zwykle sciagam w pracy stuff i zakladam serwer ftp zeby sciagnac wszystko do domu. w domu mam chello. przez ftp mam transfer w domu na poziomie 70-80kb/s. przez przypadek wlaczylem dzis sciaganie przez dc++ od siebie z pracy i transfer na poziomie 150kb/s-przez caly czas. ktos ma jakies pomysly dlaczego? porady typu: to sciagaj tylko przez dc mnie nie interesuja bo nie moge/nie chce zostawiac dc wlaczonego w pracy na zbyt dlugo. dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 o boziu gdybym ja mial takie transfery :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Moze sa jakies sztywne limity na FTP zalozone od ISP :? A tak wogole to nie mam zadnych pomyslow dlaczego tak jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...