Gość Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Witam!!! Potrzebuje szybkę do obudowy kompa, tylko nie w kształcie koła, taką w kształcie litery "L". Czy ktoś wie gdzie można nabyć?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Gdzie można nabyc ??? niewiem ale co za problem iśc do szklarza podac kształt i wymiary i już ;-) Pozdrówka ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 chcesh plexi? jak tak to kup w Castoramie :) widze ze jestes z wrocka to bedziesh wiedzial gzie to jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Najlepiej kupić plexi wyciąć to "L" z niego oraz takie same w obudowie i wstawić to na jakiejś uszczelce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 fajnie wyglada groobe plexi na groobych(ale bez przsady :) ) chromowanych sroobach a w castoramie jak najbardziej do nabycia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 fajnie wyglada groobe plexi na groobych(ale bez przsady :) ) chromowanych sroobach a w castoramie jak najbardziej do nabycia :) ostatnio sie pokrecilem po castoramie i sa tez uszczelki do szyby :) najepiej pogadac z jakims gosciem i podpowie jaka kupic ( grubosc itp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Wychodzi na to że skazany jestem na markety budowlane. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 nie kupuj plexi !!!!!!!!!! sam miałem ale pzre razy palcem przejechałem po niej sie sie porysowałą to jest shit lepiej kup szybe u szklarza :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 nie kupuj plexi !!!!!!!!!! sam miałem ale pzre razy palcem przejechałem po niej sie sie porysowałą to jest shit lepiej kup szybe u szklarza :D :Da po cholere rysowales po niej :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 tylko szyba man!, moja 35x35 z otworem 92 mm oszlifowane krawedzie kosztowala 40 zeta u szklarza, zrobienie L nie powinno stanowic problemu, ostatnio gadalem z moim szklarzem bo planuje przerobke mojego chiefteca i wyrysowalem mu taka pozaookraglana szybke 40 na 50 a on powiedzial : nie ma problemu 50 zeta :))),a ja na to : hyhyhyhyhyhyhy:), czyli szybka to max taniocha a korzysci wymierne (nie rysuje siednie wyglada), a tak BTW mam tta powyzsza szybke do sprzedania jakby ktos chcial, wymiary 35x35, dziura na wentyl 92 mm na wysokosci proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...