|MALY|_old Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Szykuje sie do zmiany myszki. Oczywiscie chcialbym kupic cos dobrego za niewielka kwote. Znalazlem mysz Creative Wireless Optical Mouse 3000 w dosyc rozsadnej cenie jaka jest 103,70 zl w promocji. Chcialbym byscie mi poradzili czy jest ona warta kupna czy moze macie inna propozycje. Mile widziana opinia uzytkownikow posiadajacych taka mysz. Kryteria dla innych myszy: 1. Do 120 zl 2. Optyczna i radiowa w jednym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Moze znajdziesz gdzies IE 3.0 za 120 pln - ja znalazlem. Na poczatku bylo ciezko sie przyzwyczaic ale teraz nie zamienilbym nawet na MX500 mojego brata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|MALY|_old Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 IE 3.0 Co to takiego ? Moglbys podac jakis link do opisu/zdjecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Cytat IE 3.0 Co to takiego ? Moglbys podac jakis link do opisu/zdjecia. microsoft inteli explorer za 70 zl sa optyczne logitecha :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|MALY|_old Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Niestety potrzebuje optyczno - radiowej w jednym. Macie moze jeszcze jakies propozycje... badz opinie o Creative Wireless Optical Mouse 3000 ?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Cytat [...] badz opinie o Creative Wireless Optical Mouse 3000 ?. na dniach do mnie przyjdzie, jak sie pobawie to ci powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|MALY|_old Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 pshem: I jak dotarla mysz ?. I tak apropo ile za nia dales i gdzie zamawiales... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Cytat Cytat IE 3.0 Co to takiego ? Moglbys podac jakis link do opisu/zdjecia. microsoft inteli explorer za 70 zl sa optyczne logitecha :D Cos zle to ujales (przynajmniej przecinek sie nalezy). IE3.0 to Internet Explorer (a zeby bylo smieszniej :P ) 3.0 A za 70 pln to optyczne (ten sam czujnik co w IE3.0) microsoftu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 ja mam taka mysze ja w tytule tylko przewodowa :? ale spoko , wyprofilowana pod prawa reke , fajnie lezy , ogolnie dobrze sie spisuje w grach typu CoD i unreal , dokladna jak dla mnie to fajna mycha :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|MALY|_old Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Znacie moze jakies linki z testami tej myszy, bo nigdzie nie moge znalesc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...