argaven Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Doradzcie... Zastanawiam sie nad kupnem Epoxa 8RDA3+, wydaje mi sie, ze to najlepsza plyta w cenie do 600zl, ale moze doradzicie cos lepszego...?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 ja bym bral cos z Soundstormem Abit or Epox ale 8rda+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Abit NF7-S the best sam ma i sobie chwale (puk puk nie zapeszać :D) BTW bylo juz kila razy wpisz w szukaj : nf7-s(non s) , 8rda+ itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 ja bym bral cos z Soundstormem Abit or Epox ale 8rda+ Dokladnie. Jak Epoxa to 8RDA+. Ale preferowalbym Abita, NF-7 S rev.2.0, albo nowe dzielo Abita - AN-7. Na allegro jest po 569 zl, z gwarancja 2 lata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bm Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Pomyśl o ASUS'ie A7N8X Deluxe. Mam ją i jestem bardzo z niej zadowolony. Szukałem płyty z SoundStormem i obsługą fsb 400... i znalazłem. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgadzam się z bm'em. Bierz Asusa. Mam go i jestem SUUUPEEEEEERRRR zadowolony. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Ja mam pytanie o Epoxa 8RDA3+. Ona ma zablokowane częstotliwości PCI i AGP, czy to jest przy pomocy dzielników redukowane jak sie zmienia FSB :?: Przy 200 MHz FSB zmienia się dzielnik na 1/6 :?: I jeszcze jedno Barton 2500+ ma FSB 166 czy 133 MHz :?: Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 PCI zablokowane na stale 33Mhz, AGP mozliwosc regulacji w biosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbod7 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Proponuję odpuścić Epoxa i brać Abita. Z Epoxem są jazdy!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 taaaaa kolejne malo znaczace wypowiedzi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Podobno na Abicie z Nforce2 sa zablokowane na stałe, a na Epoxie 8RDA3+ to jest tez zablokowane czy dzielniki zmieniają :?: Wydawalo mi się bardziej prawdopodobne, że dzielniki. A ten Bartek 2500+ to jest na 133 czy 166 MHz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 jakie dzielniki, w nf2 nie ma dzielnikow :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Podobno na Abicie z Nforce2 sa zablokowane na stałe, a na Epoxie 8RDA3+ to jest tez zablokowane czy dzielniki zmieniają :?: Wydawalo mi się bardziej prawdopodobne, że dzielniki. A ten Bartek 2500+ to jest na 133 czy 166 MHz :?: Wszystkie płyty z nForce2 mają PCI ustawione na stałe na 33MHz. Barton jest chyba na 166 MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 barton jest napewno na szynie 166 podajze od 2800+ jest juz na 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 ASUS A7N8X DELUXE ABIT NF-7 S(L) ABIT AN-7 Ja gdybym miał 600 zł to bym brał którąś z tych płyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 kupuj chlopie EPOXA nie ma nic lepszego przyczym jeli nie bedziesz korzystal z SATA to nie kupuj 8rda3+ tylko kup 8rda+ po co tracic kase na cos co ci sie nie przyda no i masz sound storma a kase ktora ci sostanie wlozz w cos innego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Doradzcie... Zastanawiam sie nad kupnem Epoxa 8RDA3+, wydaje mi sie, ze to najlepsza plyta w cenie do 600zl, ale moze doradzicie cos lepszego...?? Ja jakbym mial tyle kasy bralbym Abita NF-7S... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argaven Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Dzieki.... Juz kupilem Epox 8RDA3+ rev. 2.1 moze dlatego ze jestem FANatykiEM EPoXa... :) Dzwiek zintegrowany z plyta jest beznadziejny to fakt, cos czuje, ze moj SB Live 5.1 Digital jeszcze dlugo mi posluzy... ale ogolnie na plytce bardzo fajnie sie kreci...i jestem na razie bardzo zadowolony... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Dzieki.... Juz kupilem Epox 8RDA3+ rev. 2.1 moze dlatego ze jestem FANatykiEM EPoXa... :) Dzwiek zintegrowany z plyta jest beznadziejny to fakt, cos czuje, ze moj SB Live 5.1 Digital jeszcze dlugo mi posluzy... ale ogolnie na plytce bardzo fajnie sie kreci...i jestem na razie bardzo zadowolony... :wink: A no widzisz, na NF-7 S rev.2.0 dzwiek jest swietny ;] Wczesniej tez mialem SB Live! 5.1 i ja sprzedalem, poniewaz SS na plycie jest cudowny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 a ja za 380 zł mam SS na FICu AU13 .. tez goraco polecam ... sieciówka 3com zintegrowana to jedna z wielu zalet ;) a kreci sie tez niezle .. wiecej nie dawalem bo pamieci nie idą ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Dzieki.... Juz kupilem Epox 8RDA3+ rev. 2.1 moze dlatego ze jestem FANatykiEM EPoXa... :) Dzwiek zintegrowany z plyta jest beznadziejny to fakt, cos czuje, ze moj SB Live 5.1 Digital jeszcze dlugo mi posluzy... ale ogolnie na plytce bardzo fajnie sie kreci...i jestem na razie bardzo zadowolony... :wink: A no widzisz, na NF-7 S rev.2.0 dzwiek jest swietny ;] Wczesniej tez mialem SB Live! 5.1 i ja sprzedalem, poniewaz SS na plycie jest cudowny... NO widzissz tyle ze on nie kupil plyty z Soundstormem, dlateog ma dzwiek marny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Także robie sobie prezent na swięta - sprzedaje moją mobo i kupuje 8RDA3+. Tyle już razy ją sprzedałem a jakoś nie potrafi wylądować u mnie......ale teraz jej nie podaruje. To mobo jest absulnie cool. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Mam takie pytanie: jak się na płycie 8RDA3+ wyłącza porty FireWire (w BIOS-ie) :?: Gdzie trzeba wejść i które ustawienie zmienić :?: Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Mam takie pytanie: jak się na płycie 8RDA3+ wyłącza porty FireWire (w BIOS-ie) :?: Gdzie trzeba wejść i które ustawienie zmienić :?: Z góry dzięki. a w manualu to nie ma takich rzeczy :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...