Skocz do zawartości
argaven

Epox 8RDA3+, a moze jest cos lepszego do 600zl..??

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam pytanie o Epoxa 8RDA3+. Ona ma zablokowane częstotliwości PCI i AGP, czy to jest przy pomocy dzielników redukowane jak sie zmienia FSB :?: Przy 200 MHz FSB zmienia się dzielnik na 1/6 :?: I jeszcze jedno Barton 2500+ ma FSB 166 czy 133 MHz :?: Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno na Abicie z Nforce2 sa zablokowane na stałe, a na Epoxie 8RDA3+ to jest tez zablokowane czy dzielniki zmieniają :?: Wydawalo mi się bardziej prawdopodobne, że dzielniki. A ten Bartek 2500+ to jest na 133 czy 166 MHz :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno na Abicie z Nforce2 sa zablokowane na stałe, a na Epoxie 8RDA3+ to jest tez zablokowane czy dzielniki zmieniają :?: Wydawalo mi się bardziej prawdopodobne, że dzielniki. A ten Bartek 2500+ to jest na 133 czy 166 MHz :?:

Wszystkie płyty z nForce2 mają PCI ustawione na stałe na 33MHz.

Barton jest chyba na 166 MHz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupuj chlopie EPOXA nie ma nic lepszego przyczym jeli nie bedziesz korzystal z SATA to nie kupuj 8rda3+ tylko kup 8rda+ po co tracic kase na cos co ci sie nie przyda no i masz sound storma a kase ktora ci sostanie wlozz w cos innego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki.... Juz kupilem Epox 8RDA3+ rev. 2.1 moze dlatego ze jestem FANatykiEM EPoXa... :) Dzwiek zintegrowany z plyta jest beznadziejny to fakt, cos czuje, ze moj SB Live 5.1 Digital jeszcze dlugo mi posluzy... ale ogolnie na plytce bardzo fajnie sie kreci...i jestem na razie bardzo zadowolony... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki.... Juz kupilem Epox 8RDA3+ rev. 2.1 moze dlatego ze jestem FANatykiEM EPoXa... :)  Dzwiek zintegrowany z plyta jest beznadziejny to fakt, cos czuje, ze moj SB Live 5.1 Digital jeszcze dlugo mi posluzy... ale ogolnie na plytce bardzo fajnie sie kreci...i jestem na razie bardzo zadowolony... :wink:

A no widzisz, na NF-7 S rev.2.0 dzwiek jest swietny ;] Wczesniej tez mialem SB Live! 5.1 i ja sprzedalem, poniewaz SS na plycie jest cudowny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki.... Juz kupilem Epox 8RDA3+ rev. 2.1 moze dlatego ze jestem FANatykiEM EPoXa... :)  Dzwiek zintegrowany z plyta jest beznadziejny to fakt, cos czuje, ze moj SB Live 5.1 Digital jeszcze dlugo mi posluzy... ale ogolnie na plytce bardzo fajnie sie kreci...i jestem na razie bardzo zadowolony... :wink:

A no widzisz, na NF-7 S rev.2.0 dzwiek jest swietny ;] Wczesniej tez mialem SB Live! 5.1 i ja sprzedalem, poniewaz SS na plycie jest cudowny...

NO widzissz tyle ze on nie kupil plyty z Soundstormem, dlateog ma dzwiek marny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Także robie sobie prezent na swięta - sprzedaje moją mobo i kupuje 8RDA3+. Tyle już razy ją sprzedałem a jakoś nie potrafi wylądować u mnie......ale teraz jej nie podaruje. To mobo jest absulnie cool.

pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...