RS Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 mam 1 i 2 servispack do windowsa 2000 instalowac 1 potem drugi, czy odrazu drugi, co daja te servispacki mniejewiecej, co koryguja itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 mam 1 i 2 servispack do windowsa 2000 instalowac 1 potem drugi, czy odrazu drugi, co daja te servispacki mniejewiecej, co koryguja itp ? Z tego co wiem, to są dwie wersję drugiego Service Packa - jedna zawiera pierwszą, a druga nie. Ale jeżeli zaczniesz instalować SP2, który nie zawiera SP1, to progam da ci o tym znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Aha, jak się boisz, to najpierw SP! a potem SP2. Sv Packi ogólnie poprawiają kompaktybilność windowsów ze sprzętem i progamami (głównie grami). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 windows 2000 jest sporo mniej wydajny w grach nish np Se, wiem ze 2000 niejest do grania, ale zasem sie chce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 windows 2000 jest sporo mniej wydajny w grach nish np Se, wiem ze 2000 niejest do grania, ale zasem sie chce :lol: Co to jest Se? A w grach wcale nie jest mniej wydajny niż inne windy, czasem nawet jest szybszy - przynajmniej tak było w moim przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Wyniki 3DMark2001SE w Windows 2000 sa lepsze u mnie o 150-200pkt w porownaniu do innych windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 windows 2000 jest sporo mniej wydajny w grach nish np Se, wiem ze 2000 niejest do grania, ale zasem sie chce :lol: Co to jest Se? A w grach wcale nie jest mniej wydajny niż inne windy, czasem nawet jest szybszy - przynajmniej tak było w moim przypadku. Se tu chodzi pewnie o Windowsa SE. A 2000 nie jest mniej wydajny w grach tylko nie chce działać z niektórymi grami. Ale za to jest bardziej stabilny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 mam 1 i 2 servispack do windowsa 2000 instalowac 1 potem drugi, czy odrazu drugi, co daja te servispacki mniejewiecej, co koryguja itp ? ja instalowalem wylacznie drugi i z tego co wiem (tak przynajmniej bylo w przypadku nt4) kazdy ostatni sp zawiera wszystkie poprzednie. w kazdym razie u mnie wszystko ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 no to niech teras bilkl z kumplai wymysla servispacki na kompatybilnosc z grami a reszta niech instaluje win 2000 bo jest thebest, wlasnei przesiadlem sie z windowsa ME i niemusialem kompa resetowac od 48 godzin, a wtedy to dzienie po 4 razy bo cos sie kaszanilo ;) Gry chodza taksamo jak nie lepiej, poprostu ten windows to wypas, jus znigdy go neizmienie, win Xp tesz fajny, ale taki cukierkowaty i sie szybko zapycha 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 poprostu ten windows to wypas, jus znigdy go neizmienie, win Xp tesz fajny, ale taki cukierkowaty i sie szybko zapycha 8O :lol: gratuluje wyboru, choc co do przesiadki na xp, to moze kiedys... (jak wyjdzie 3 moze 4 sp :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 gratuluje wyboru, choc co do przesiadki na xp, to moze kiedys... (jak wyjdzie 3 moze 4 sp muszę cię rozczarowac :) bo będą najwyżej 2 servicepacki - potem wchodzi Longhorn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 ja juz nie instaluje zadnych service packu'ow, bo jak kiedys zainstalowalem, to system zaczal mi sie niemilosniernie sypac i musialem zrobic reinstalke ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 gratuluje wyboru, choc co do przesiadki na xp, to moze kiedys... (jak wyjdzie 3 moze 4 sp muszę cię rozczarowac :) bo będą najwyżej 2 servicepacki - potem wchodzi Longhorn szkoda, czyli nawet nie poprawia wiekszosci bledow w produkcie X, a juz wpuszcza nowe BYKI w produkcie Y... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 fajne jest to w winie ze wypuzszca i odrazu niezliczona ilosc bledow brechtam z tego zawsze i te servispacki zaras :lol: jakie to jest ochudne niemogli by wypuscic raz dopracowanego jus zwindowsa tyllko ciagle jakeis dziurylatki sercispacki i inne goofna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...