...:::Piter:::... Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Siemanko, włąaśnie przed chwilą złamałem niechcący katode!!! KUR..... , i czy da sie jeszcze coś z nią zrobić???????? Niewiem może jakos ją przerobić czy cos takiego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Niestety chyba nic sie nie da zrobić, oprucz zachowania inwertera i kupienia innej katody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 A jakaś przeróbka czy coś? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zawsze mi się wydawało ze w katodize jest jakiś tam gaz jak pęknie gazu nie ma i nie działa. Może się myle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Nie łam sie(hehehe) ja złamałem dwie i niestety jedyne co mozesz zrobić to za 20zl zamowic sama katode bez inwertera w Chieftecu (jezeli masz sunbeama ten inwerter , jezeli nie to wszystko new :cry: ) NIestety zdaża się katody pękają (jak sie je wyciąga z tego plastika :lol:) Ale temat tez byl juz poruszany (nie raz ) bo to częste zjawisko. Future Trunks raczej napewno masz racje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Tak myślałem ale na wszelki wypadek napisałem ze chyba mam racje bo kotody nie sa moją mocną stroną ponieważ sam posiadam gel katody, które zamierzam zmienić na zwykłe katody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 To h.... będe zmuszony kupić katodę, mam z sunbeama a więc sama katoda, dobra dzięki za odpiski! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...