gawadam Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1831&p=23 Przeczytalem i z tego co widze to P4P800 zawsze w czolowce: 1 m-ce - 5 razy 2 m-ce - 4 razy 3 m-ce - 0 razy 4 m-ce - 2 razy 5 m-ce - 0 razy 6 m-ce - 1 raz Poza tym najwyzsza szyna jaka udalo sie wycisnac przy podkrecaniu - 283 MHz i doskonale wyposazenie. Fakt: wybor redakcji serwisu - Abit ale IS7. Abit IC7 na pewno nie wypadl lepiej od Asus'a :D W bezposrednim pojedynku 10 : 2 dla... Asus'a P4P800 :!: Szczerze mówiąc no to różnice są minimalne, nie zauważalne w prkatyce, a powodem dla którego ic7 jest moim faworytem jest zdecydowanie lepszy bios (do o/c itp) Dlatego zdecydowałem się na ic-7, Fakt iż ic-7 wypadł gorzej od asusa ale jak już mówiłem różnice są nieznaczne itp. Ja osobiście uważam iż ic-7 jest lepszym rozwiązaniem od asusa jeszcze jednązaletąjest lepsza przepustowośćpamięci o jakieś 100mb, ale jest to zpowodowane chipsetem i875 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Szczerze mówiąc no to różnice są minimalne, nie zauważalne w prkatyce, a powodem dla którego ic7 jest moim faworytem jest zdecydowanie lepszy bios (do o/c itp) Dlatego zdecydowałem się na ic-7, Fakt iż ic-7 wypadł gorzej od asusa ale jak już mówiłem różnice są nieznaczne itp. Ja osobiście uważam iż ic-7 jest lepszym rozwiązaniem od asusa jeszcze jednązaletąjest lepsza przepustowośćpamięci o jakieś 100mb, ale jest to zpowodowane chipsetem i875 no co za ludzie :D . Daja na argument testy i jak sie okazuje ze niestety z tych testow wynika, co innego, to i tak murem za swoim wyborem. I badz tu madry :D A tak na serio, to jasne, ze obie plyty sa bardzo do siebie zblizone i to zarowno pod katem wydajnosci jak i wyposazenia. O ostatecznym wyborze decyduja indywidualne upodobania uzytkownika. Bierz Abit'a na pewno nie bedziesz mniej zadowolony, niz ja ze swego Asus'a :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Prawda jest taka że każdy zawsze będzie bronił swojego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Prawda jest taka że każdy zawsze będzie bronił swojego :D inna wersja: kazdy Z.d swoj towar chwali :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawadam Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Dogadałem się z pewnym komputerowcem który postanowił daćmi najpierw na pare dni abit a potem asusa, w ten sposób najlepiej jest ocenić "produkt" :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...