Skocz do zawartości
gawadam

asus p4p800 czy abit ic-7 ??

Rekomendowane odpowiedzi

Przeczytalem i z tego co widze to P4P800 zawsze w czolowce:

1 m-ce - 5 razy

2 m-ce - 4 razy

3 m-ce - 0 razy

4 m-ce - 2 razy

5 m-ce - 0 razy

6 m-ce - 1 raz

Poza tym najwyzsza szyna jaka udalo sie wycisnac przy podkrecaniu - 283 MHz i doskonale wyposazenie.

Fakt: wybor redakcji serwisu - Abit ale IS7.

Abit IC7 na pewno nie wypadl lepiej od Asus'a :D W bezposrednim pojedynku 10 : 2 dla... Asus'a P4P800 :!:

Szczerze mówiąc no to różnice są minimalne, nie zauważalne w prkatyce,

a powodem dla którego ic7 jest moim faworytem jest zdecydowanie lepszy bios (do o/c itp)

Dlatego zdecydowałem się na ic-7,

Fakt iż ic-7 wypadł gorzej od asusa ale jak już mówiłem różnice są nieznaczne itp.

Ja osobiście uważam iż ic-7 jest lepszym rozwiązaniem od asusa

jeszcze jednązaletąjest lepsza przepustowośćpamięci o jakieś 100mb, ale jest to zpowodowane chipsetem i875

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc no to różnice są minimalne, nie zauważalne w prkatyce,

a powodem dla którego ic7 jest moim faworytem jest zdecydowanie lepszy bios (do o/c itp)

Dlatego zdecydowałem się na ic-7,  

Fakt iż ic-7 wypadł gorzej od asusa ale jak już mówiłem różnice są nieznaczne itp.

Ja osobiście uważam iż ic-7 jest lepszym rozwiązaniem od asusa  

jeszcze jednązaletąjest lepsza przepustowośćpamięci o jakieś 100mb, ale jest to zpowodowane chipsetem i875

no co za ludzie :D .

Daja na argument testy i jak sie okazuje ze niestety z tych testow wynika, co innego, to i tak murem za swoim wyborem. I badz tu madry :D

A tak na serio, to jasne, ze obie plyty sa bardzo do siebie zblizone i to zarowno pod katem wydajnosci jak i wyposazenia. O ostatecznym wyborze decyduja indywidualne upodobania uzytkownika. Bierz Abit'a na pewno nie bedziesz mniej zadowolony, niz ja ze swego Asus'a :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...