CyraxFX Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Otoż jestem w sieci lokalnej czyli w bloku . Udostepniam troche filmow i widze ze ludzie sobie sciagaja i bardzo mnie to cieszy ale sami nic nie udostepniaja i chodzi mi oto zeby zobaczyc kiedy ktos cos sciaga i np napisac cos do niego zeby udostepnil a jak nie to go np zablokowac. Jest moze jakis programik albo coś.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Wiem ze mój kumpel robil coś na win98 że żeby kopiować od kogoś filmy trzeba było podać hasło ****** ale niestety nie wiem jak to sie robi ale sie zapytam i ci napisze!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 musisz dograc monitor systemu (start/programy/akcesoria/narzedzia systemowe) tam CHYBA widac czy ktos cos sciaga... Udostepnij folder "NAJNOWSZE FILMY" a tam zrob plik tekstowy " Jesli wy nic nie udostepniacie to ja tez nie :P" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 w win 98 start/programy/akcesoria/narzedzia systemowe/monitor sieci xenik- wystarczy utworzyc folder wciepac do nego co tam chcesz udostepnic i klikasz prawym kl mychy na ten folder udostepnianie/udostepniony jako/zalezny od hasla wpisujeszhasło i juz (chyba ze ktos ma jakiegos łamacza :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Tylko ze ja mam win xp. ele nie chodzi mi o haslo . bo rownie dobrze moge nic nie udostepnic tylko chodzi o to zebym wiedzial kiedy ktos sciaga i wtedy moglbym mu wiadomosc puscic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 XP pro: Prawym na moj komputer >zarzadzaj >foldery udotepnione>otwarte pliki. Nie uzywalem sprawdzalem tego jeszcze ale wydaje mi sie ze to pomoze. Polecam jeszcze NetLook fajny program na LANa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=517...onitor+sieci+xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=483...ight=sharemeter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Thx bardzo mi pomogliscie. Piwo dla was. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Sugeruje przerzucic sie na udostepnianie przez ftp'a, latwo dac bana pojedynczej osobie, mozna wznawiac przerwane sciaganie itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 a tak zeby bylo na haslo w xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Sugeruje przerzucic sie na udostepnianie przez ftp'a, latwo dac bana pojedynczej osobie, mozna wznawiac przerwane sciaganie itp...Wznawianie nie zależy od protokołu tylko od klienta (w tym wypadku) - więc po "otoczeniu sieciowym" też można wznawiać (np. totalcopy). A bany realizujesz i tak najczęściej za pomocą firewalla - więc czy to ftp czy samba na jedno wychodzi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...