sliqe Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Czy jeśli przykleje radiatorki na pamięci kropelką , to czy będe mógł je po jakimś czasie odkleić bez uszkodzenia ich ? Czy lepiej jakimś kabelkiem w izolacji je przymocować ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=37951 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 A opłaca sie przyklejanie radiatorków do pamięci które po 3 godzinach prazy sa zimne ? ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 haha nie za bardzo! :lol: chyba, ze revolteci dla ozdoby! ;) zrob Vmoda i potem dopiero bedziesz sie musial martwic o radiatory! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 A opłaca sie przyklejanie radiatorków do pamięci które po 3 godzinach prazy sa zimne ? ;/Radiatory mają obniżyć temp. kości pamięci, ale jeżeli te są zimne to po co je schładzać? Jeżeli chcesz kręcić to pewnie będziesz podnosił Vmem i wtedy mogą się grzać, ale jeśli są zimne to moim zdaniem kupowanie radiatorów jest niepotrzebne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Hyh radiatory to ja mam z p2 pociete :D . A podkręciłem ja na chwile obecna to co mam w podpisie 270/405 @ 318@478 , ale procek jest inny niz w podpisie :P 12 x 164 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...